Laboratoare pentru droguri de mare risc în garsoniere. Câte persoane au fost...

Laboratoare pentru droguri de mare risc în garsoniere. Câte persoane au fost ridicate în cadrul operațiunii DIICOT

0
DISTRIBUIȚI

 

O grupare din vestul țării, care fabrica droguri în laboratoare clandestine, realizate în garsoniere, a fost destructurată în cadrul unei operațiuni DIICOT.

Astfel, în această dimineață, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Hunedoara, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au efectuat trei percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat, efectuarea de operaţiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive fără a deţine autorizaţie legală și trafic de droguri de mare risc.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara, în perioada 2016 – 2017, membrii grupării ar fi fabricat droguri de mare risc în laboratoare clandestine organizate în garsoniere din orașul Petroşani.


Apoi drogurile erau vândute în localități din Valea Jiului.

„În urma perchezițiilor, au fost ridicate fragmente vegetale susceptibile a face parte din categoria substanţelor interzise, precum şi elemente ce pot constitui un laborator de condiţionare”, comunică IPJ Hunedoara.

Un număr de 19 persoane urmează să fie conduse la sediul DIICOT Hunedoara pentru audieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.