ASU Politehnica smulge o remiză în prelungiri la Motru. Bogdan Andone a...

ASU Politehnica smulge o remiză în prelungiri la Motru. Bogdan Andone a făcut improvizații pentru duelul cu Pandurii Tg. Jiu

0
DISTRIBUIȚI

Entuziasmul de după derby-ul cu UTA nu a fost suficient pentru o victorie pe terenul gorjenilor. ASU Politehnica a remizat în extremis cu Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1, după ce gazdele au deschis scorul în prima repriză. Reușita care a adus un punct elevilor lui Bogdan Andone a venit în prelungirile jocului din runda a 13-a a Ligii a II-a și a purtat semnătura lui Raul Krausz.

Fără Mera, suspendat trei runde după eliminarea din derby-ul cu UTA, ASU Poli a avut prima ocazie la Motru, acolo unde joacă Pandurii acasă. A lipsit și Poparadu, deși absența sa nu a fost anunțată. Oaspeții au o oportunitate mai mare în minutul 16, când reluarea lui Krausz – fundaș astăzi, cu capul, șterge transversala gazdelor. Peste doar un minut însă timișorenii sunt nevoiți să facă o schimbare forțată, căci Topic se accidentează. Pandurii avea să deschidă scorul în minutul 29 în urma unei devieri nefericite a lui Krausz. Mingea a sărit la Daniel Lung, care a reluat sub transversala lui Dur-Bozoancă din apropiere.


Ambele echipe și-au mai trecut în cont ocazii înainte de pauză, dar 1-0 avea să rămână scorul primei reprize.

Antrenorul Bogdan Andone a mutat și la pauză, trecând la un sistem cu două vârfuri veritabile. Partea a doua a început de asemenea antrenant, cu șanse noi atât pentru gorjeni, cât și pentru bănățeni. Unul dintre cei mai periculoși ”panduri” a fost chiar Bogdan Dănăricu, fost jucător al lui ASU Poli. Acesta și-a încercat în mai multe rânduri șutul de la distanță, dar de fiecare dată tânărul portar al alb-violeților a avut reacție și a reținut. Așa cum s-a întâmplat și în minutul 64. Pe final vizitatorii au fost mai insistenți, dar fără succes până în prelungiri. O nouă lovitură liberă marca Predescu a fost concretizată de ”Băieții în ghete”. În minutul 90+2 Krausz a egalat cu o lovitură de cap. Mai mult, la reluare ASU Poli e cea care e mai aproape de o victorie în extremis.

Până la urmă ASU Politehnica obține un punct util în Gorj înaintea unui alt meci de referință pentru elevii lui Bogdan Andone, derby-ul ”polist” cu ACS de miercuri, în Cupă. În urma acestui rezultat ”Băieții în ghete” au rămas pe locul 7 în B, cu 20 de puncte.

Pandurii Tg. Jiu: R. Stanca (cpt.) – Homei, Brînzan, D. Lung, Şendroiu (52 Bujor) – Dănăricu (70 Durkovic), Raiciu – D. Pîrvulescu (46 Drugă), Dodoi, Al. Vasilescu – C. Rus. Antrenor: Marcel Ploaie.

ASU Politehnica Timișoara: Dur-Bozoancă – Motreanu, Bilia (cpt.), Krausz, Taub – A. Ignea, Coadă (87 Țugui), Topic (17 Ghinescu) – C. Predescu, Bădăuţă, I. Plămadă (46 Staicu). Antrenor: Bogdan Andone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.