Concert fără public la aniversarea Casei de Cultură a Studenţilor din Timişoara....

Concert fără public la aniversarea Casei de Cultură a Studenţilor din Timişoara. Sonatic, Grave For Sale şi Phaser au cântat cu sala goală FOTO

3
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-789543579">

Seria de manifestări dedicate împlinirii a 60 de ani de existenţă a Casei de Cultură a Studenţilor din Timişoara a inclus ieri seară un concert desfăşurat în Sala de Festivităţi care a reiterat încă o dată „apetitul“ publicului timişorean pentru cântările live. Recitalul susţinut de trupele timişorene Phaser, Grave For Sale şi Sonatic a avut parte de un public care a putut fi numărat pe degetele celor două mâini, fiind mai mult o repetiţie a trupelor care au sală de repetiţii în instituţia anumită.

‘Ostilităţile’ au fost deschise de trupa timişoreană care de puţin timp a început colaborarea cu label-ul MediaPro Music, Phaser. Carina Dumitru şi colegii ei de trupă au făcut abstracţie de „goliciunea“ sălii şi au executat un recital pop – rock straşnic, printre melodiile incluse în concertul lor numărându-se şi noul lor single „Alerg“.

Probabil unica trupă de surf rock din ţara noastră, Grave For Sale au continuat seara cu un program în care s-au regăsit compoziţiile proprii cunoscute deja de melomani ca „Mucegai“ sau „Angry Surfer“. Adi „Dr. Ribes” Ulmeanu, Bogdan „Rasputin” Constantinescu, Tibi „Le Rigide” Mijea şi Robyn „Shenanigans” Grozoni au fost în formă, amestecul lor de surf, punk şi psychadelic fiind de bun augur. Seara a fost încehiată de membrii trupei Sonatic, şi ei aflaţi într-o formă de zile mari. Chiar dacă evenimentul pus la cale pentru aniversarea Casei de Cultură a Studenţilor nu a reuşit să atragă spectatorii – în ciuda faptului că accesul la toate spectacolele incluse în această aniversare este liber – . trupele de pe scenă au demonstrat că muzica made in Timişoara este cât se poate de diversă şi vie.

3 COMENTARII

  1. Trupele din Timișoara ar trebui să nu mai cânte în Timișoara. Publicul de acolo, pesemne, e sătul de ele. Trupele din Timișoara ar trebui să cânte în partea de după Olt. Acolo sigur ar avea public.

  2. Cum sa fii un consumator de arta timisoarean:
    Pasul 1: Te plangi toata ziua ca nu se intampla nimic
    Pasul 2: Cand se intampla nu te duci ca oricum e trupa locala deci ii prinzi tu alta data
    Pasul 3: Repeta pasul 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.