Speța neprezentării lui United Galați pentru meciul cu Informatica Timișoara, pusă ”la...

Speța neprezentării lui United Galați pentru meciul cu Informatica Timișoara, pusă ”la rece”. Pe ce poziție încheie bănățenii anul în Liga I la futsal

0
DISTRIBUIȚI

Ca multe alte sesizări la comisiile federale și cea legată de jocul nedisputat în luna noiembrie dintre Informatica Timișoara și United Galați suferă numeroase amânări. Ultimul termen anunțat de Comisia de Disciplină pentru judecare e în noul an. Bănățenii așteaptă o decizie favorabilă, victorie la masa verde, pentru neprezentarea moldovenilor, una care ar echivala cu urcarea pe poziția 1 în clasament.

Informatica ar fi fost la finele lui 2017 liderul Ligii I la futsal dacă FRF i-ar fi acordat deja cele trei puncte în urma neprezentării Galațiului.


Speța a suferit însă o nouă amânare. De această dată Comisia de Disciplină şi Etică din cadrul FRF a dat un termen pentru data de 10 ianuarie 2018. Prin urmare elevii lui Robert Lupu sunt nevoiți să se mulțumească de sărbători cu poziția a treia, la un punct de liderul din Deva (36 pt.), față de care are și un meci în minus.

Gălățenii s-au ambiționat și nu au venit în 23 noiembrie la Sânnicolau Mare, unde a fost reprogramat jocul cu Informatica. Moldovenii acuzau primii că bănățenii au simulat o toxiinfecție alimentară pentru a nu disputa jocul la data stabilită inițial. Şi speţa Galaţiului împotriva Informaticii se va judeca în aeeaşi dată: 10 ianuarie. Pe parchet, elevii lui Robert Lupu s-au descurcat excelent în continuare, obținând succes după succes. După 6-0 pe teren propriu cu Poli Iași, alb-violeții de la futsal au trecut în deplasare de suferinda City’us Tg. Mureș cu 12-1, în etapa a 14-a, ultima a anului. Linia de clasament e însă incompletă pentru bănăţeni, care, tocmai din cauza speţei cu moldovenii nu se pot bucura de parcursul superior inclusiv Devei. Performanţa Informaticii e cu atât mai lăudabilă cu cât a fost obţinută în condiţii mai vitrege din punct de vedere financiar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.