CS United s-a ținut de cuvânt: nu s-a prezentat pe Aranca pentru...

CS United s-a ținut de cuvânt: nu s-a prezentat pe Aranca pentru duelul cu Informatica. Gabriel Lungu: ”Galațiul nu are decât de pierdut” FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Dan Oancia

”Războiul” Informatica TimișoaraUnited Galați a rămas unul de la distanță. Moldovenii și-au păstrat decizia anunțată printr-un comunicat și nu s-au prezentat la jocul din Liga I la futsal reprogramat de FRF pentru astăzi. Partida trebuia să se dispute la Sânnicolau Mare, acolo unde formația lui Robert Lupu a fost primită călduros și a evoluat până la urmă într-un joc demonstrativ.

Gabriel Lungu, președintele Informaticii, își dorea ca meciul să fie tranșat pe teren. Acesta e convins însă că federația nu poate decide altceva decât victorie la masa verde pentru echipa sa în acest caz. ”Nu s-au prezentat… bănuiesc că va fi 5-0. Așa ar trebui să fie, să fie sănătoși! Mi-ar fi plăcut să vină, am insistat, să vină și să tranșăm pe teren. Nu mi-au transmis mie că nu vin. Ei au dat un comunicat… că nu au bani, că nu au primit de la noi suma de aproximativ 16.200 de lei pentru deplasare, o sumă aberantă. Nici nu mi s-a pus la dispoziție acte”, a declarat Gabriel Lungu pentru Pressalert.ro. La meci au venit în schimb arbitrii Gabriel Stroe și Marian Ivănescu, ambii din București, aceștia au fluierat și așteptat ca minutele regulamentare să se scurgă pentru a decide că meciul nu se dispută. ”Meciul s-a reprogramat… Când mai joci? … Acum eu ar trebui să cer banii pe deplasare, pe tot ce am cheltuit. Dar nu le cer. Conform regulamentului pot”, a mai precizat Lungu.

”Eu consider că Galațiul nu are decât de pierdut. Pierde un meci, probabil vor fi și sancțiuni pecuniare… amendă. Rezultatele lor au fost sub așteptări și o nouă înfrângere în joc atârnă foarte mult, în condițiile în care au primit atâția bani de la autorități… Cu ce să justifice, cu înfrângeri? Așa că au zis că o să dea vina pe Federație și pe Informatica și își mai spală păcatele”, a conchis președintele Informaticii.

Reamintim că formația din Galați acuză că Informatica a mințit în cazul toxiinfecției acuzate pentru anularea duelului programat inițial la Timișoara la începutul lunii.


De asemenea decizia de a nu se deplasa în vestul Timișului acum e motivată prin faptul că United nu a primit răspuns de la FRF în cazul memoriului depus în acest caz. Meciul era programat în sala ”Ioan Morar”, din Sânnicolau Mare, pentru că arena ”Constantin Jude” e ocupată zilele acestea cu un spectacol de circ.

Informatica ar putea reveni la Sânnicolau

Pentru Informatica Timișoara vizita în vestul județului nu a fost deloc o pierdere de timp. După un joc între două formații locale de minifotbal echipa de pe Bega a disputat un ”demonstrativ” cu selecționata celor două firme puternice din zonă. În tribună s-au aflat aproape 300 de spectatori, mai mulți ca la majoritatea jocurilor disputate în ”Olimpia” în Liga I. ”Spectacolul a fost total, am avut echipele de la Delphi și Zoppas. Am făcut un demonstrativ Informatica contra selecționatei celor două, am jucat cu sala aproape plină… A fost un spectacol frumos și cu siguranță vom reveni aici. Cei de aici sunt împătimiți, deja ne-au provocat. Publicul ne vrea aici, sunt cele două firme mari care au fost alături de noi și vor să revenim să repetăm experiența”, a mai spus Gabriel Lungu.

Următorul joc al Informaticii în elită va fi cu FK Odorheiu Secuiesc, în etapa a 12-a, programat marți, de la ora 18. Dacă timișorenii primesc cele trei puncte cu United la ora jocului se va afla la egalitatep e locul 2 cu următorul adversar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.