Senatoarea PNL Alina Gorghiu, poziție dură faţă de modificările aduse legilor Justiţiei

Senatoarea PNL Alina Gorghiu, poziție dură faţă de modificările aduse legilor Justiţiei

0
DISTRIBUIȚI

Partidul Naţional Liberal va sesiza Curtea Constituţională a României cu privire la Legile Justiţiei, care au fost adoptate de Camera Deputaţilor ieri.


Senatoarea PNL de Timiş Alina Gorghiu a scris pe Facebook detalii legate de modul în care au avut loc discuţiile pe tema Legilor Justiţiei, care au scos sute de mii de oameni în stradă în această iarnă, promiţând că partidul din care face parte va sesiza CCR.

„O atmosferă îngheţată azi (ieri – n.r.) în Comisia specială pentru legile Justiţiei. Reprezentanții puterii nu au renunțat defel la modul deplorabil de a conduce dezbaterile. Când nu au avut cum să contracareze criticile și observațiile pertinente ale opoziției, s-au grăbit de fiecare dată să supună la vot. Au avut cei din PSD-ALDE aceleași intervenții agresive și arogante, de parcă ar cunoaște tot pe lumea asta. Așa a fost și data trecută, dar a picat la controlul de constituționalitate produsul lor juridic. Cum au majoritate, parcă ne-am luptat cu morile de vânt, iar rezultatul este, așa cum am anticipat, nu foarte inspirat. Așa se întamplă când te grăbește Dragnea sa termini dezbaterea „cât ai zice peşte”, pe niște legi. Dar uite așa se conturează o nouă sesizare la CCR”, a scris senatoarea PNL Timiş pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.