Viceprimarul Dan Diaconu a câștigat definitiv procesul cu Agenția Națională de Integritate,...

Viceprimarul Dan Diaconu a câștigat definitiv procesul cu Agenția Națională de Integritate, care l-a acuzat de incompatibilitate. Vezi mesajul de pe Facebook

0
DISTRIBUIȚI

Viceprimarul Timişoarei, Dan Diaconu, a câștigat definitiv procesul cu Agenția Națională de Intergritate, care în 2015 îl acuza că ar fi fost în stare de incompatibilitate, pentru că ar fi deținut simultan funcția de secund al primarului Timișoarei și pe cea de administrator al unei firme. ANI anunța pe atunci că Dan Diaconu „s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 22 iunie – 18 octombrie 2012, întrucât a deținut, simultan cu funcția de viceprimar, și funcția de administrator al S.C. Speed Distribution, încălcând, astfel, dispozițiile art.


87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003”.

Dan Diaconu a anunţat chiar pe Facebook că a câştigat procesul cu Agenția. „Astăzi (ieri -n.r.) am încheiat o perioadă de 4 ani deloc ușori în viață mea. Înaltă Curte de Casație și Justiție a confirmat decizia Curții de Apel Timișoara, anulând raportul ANI cu privire la presupusă mea incompatibilitate. Pentru cei care ar aștepta o pledoarie împotrivă acestei instituții-ANI-nu o voi face. Nu aș fi făcut-o nici dacă, prin absurd, aș fi pierdut. Cred în continuare că rolul ANI este unul important pentru România, în acest moment. Chiar dacă pentru mine au fost momente grele, iar unii dintre cei cu care împart vremelnic calitatea de om politic s-au întrecut în acuze prostești, e important să poți distinge între experiență personală și rolul unei instituții. Vreau să va mulțumesc tuturor celor ce mi-ați fost alături și mai ales celui care, cu profesionalism, m-a ajutat în tot acest timp, din punct de vedere juridic, să îmi demonstrez nevinovăția-prof. dr. Lucian Bercea”, a scris Diaconu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.