Ion Răducanu, după ce Titu Bojin a fost ales cu unanimitate absolută...

Ion Răducanu, după ce Titu Bojin a fost ales cu unanimitate absolută șef al UNPR Timiș: ”Sunteți mai rău ca pe vremea lui Ceaușescu”

0
DISTRIBUIȚI

Alegeri cu final așteptat la UNPR Timiș. Titu Bojin, fost lider al PSD Timiș și actualul președinte interimar al organizației, a fost ales, astăzi, președinte de drept al filialei județene. Toate cele 317 voturi exprimate au fost pentru numirea lui Bojin, lucru care l-a făcut pe fostul președinte al UNPR Timiș, Ion Răducanu, actualmente șef al partidului la nivel național, să exclame că „sunteți mai rău ca pe vremea lui Ceaușescu. Și atunci erau măcar vreo două, trei voturi împotrivă”.


La conferința filialei UNPR au luat parte și președintele PSD Timiș Călin Dobra, deputatul Alfred Simonis, consilierul județean Romanița Jumanca și consilierul personal al președintelui CJ Timiș, Adrian Negoiță.

După conferința județeană de alegeri, Titu Bojin și Ion Răducanu au susținut o conferință de presă în cadrul căreia au prezentat planurile de viitor ale organizației. „La ora actuală avem 75 de organizații, în jur de 4.000 de membri și eu îmi doresc să putem să respectăm sarcinile trasate de la nivel național vizavi de numărul de membri pe care trebuie să îi avem. Ne străduim să facem un scor electoral cu două cifre în 2020. În 2016 am avut șapte și ceva și ne-au lipsit câteva sute de voturi ca să avem un loc în consiliul local. Prin politica pe care am dus-o eu și domnul Răducanu nu am vrut să atacăm pe nimeni. Nu am folosit o atitudine agresivă în campania electorală și va fi mult mai ușor pentru noi, că eu zic că vom avea tot așa cu două cifre numărul de viceprimari, primari și consilieri locali, trebuie să avem câte unul în fiecare localitate”, a spus Bojin.

Întrebat despre viitoarele alianțe politice ale UNPR Timiș, Titu Bojin a explicat că UNPR e și cu PSD, dar și cu PNL.

„Politica de alianțe în Timiș o știți cu toții. Eu și domnul Răducanu și întreaga conducere de la nivel național vom face tot ce e mai bine pentru oamenii din județ. Susținem coaliția de guvernare PSD – ALDE și implicit PMP. Susținem chiar și proiectele domnului Robu atunci când avem posibilitatea prin consilierii județeni PNL care vin cu propuneri din partea domnului Robu în CJT”, a mai spus Bojin. Președintele UNPR Ion Răducanu a explicat că filialele locale și județene ale partidului pe care îl conduce au mână liberă să facă alianțe administrative cu partidele cu care doresc, însă fără alianțe cu implicații juridice, cum a fost fuziunea dintre PMP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.