Romeo Malac, șeful AJF Timiș, bursă de studii pe banii FRF. Explicația...

Romeo Malac, șeful AJF Timiș, bursă de studii pe banii FRF. Explicația ”urmașului” lui Dănuț Lața

0
DISTRIBUIȚI
Romeo Malac (centru). Foto: Facebook

Actualul conducător al fotbalului județean din Timiș a absolvit în luna martie cursul de management sportiv lansat de FRF la Arad. Romeo Malac a primit chiar de la federație banii pentru achitarea taxei în valoare de 1.500 de lei, informează gsp.ro. Cel care în ultimii ani s-a ocupat de administrarea arenei ”Dan Păltinișanu” va avea drept de vot la alegerile pentru șefia FRF.

Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad a organizat cursul de „Management sportiv – Administrator structuri sportive” în perioada octombrie-martie. Romeo Malac a primit banii pentru achitarea taxei din partea Federației Române de Fotbal prin intermediul unui cont bancar pe data 16 ianuarie.


„Plată bursă cf. contract studii postuniversitare Malac Romeo” e explicația de pe extras conform sursei citate. Romeo Malac susține că el a cerut sprijinul federației deoarece… nu avea bani.

”Am început cursurile prin octombrie și le-am terminat în martie. Am făcut o cerere la FRF să-mi ofere o bursă și au acceptat. N-aveam bani să achit taxa. Care-i problema dacă m-a ajutat FRF? N-am ce să ascund. Eu sunt absolvent al unei facultăți de sport la Timișoara, am mai făcut tot aici un master și o postuniversitară pe management sportiv, dar am zis să repet cursurile la Arad, ca să fie acolo! Federația mi-a pus banii într-un cont și apoi eu am plătit mai departe la Universitate”, a declarat Romeo Malac pentru gsp.ro. Acesta nu e singurul conducător din zona de vest care a absolvit cursul de la Arad. Sorin Drăgoi, Radu Birlică, Codru Grădinaru, director general UTA și Alexandru Rolea, fost conducător la Poli în perioada Iancu, se numără printre cei 28 de absolvenți.

La începutul cursurilor Romeo Malac era doar vicepreședinte AJF Timiș, dar în luna ianuarie a înregistrat o victorie zdrobitoare la alegerile pentru șefia forului județean. Asta pe fondul retragerii vechiului conducător Dănuț Lața. Acesta l-a susținut pe Malac, care era astfel mare favorit înaintea ”scrutinului” acontat cu 87 de voturi. Alegerile FRF sunt programate pe data de 18 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.