Început promițător de sezon pentru motocicliștii de la CS Dumbrăvița-VN Motorsport. Vlad...

Început promițător de sezon pentru motocicliștii de la CS Dumbrăvița-VN Motorsport. Vlad Neaga a avut parte și de peripeții în Campionatul Balcanic

0
DISTRIBUIȚI
Vlad Neaga

Primele două etape ale Campionatului Național de Viteză și ale Campionatului Balcanic au avut loc în weekendul trecut pe circuitul de la Serres, din Grecia. Ambii rideri de la CS DumbrăvițaVN Motorsport au câștigat etapele care contează pentru competiția internă, de asemenea cei doi au obținut și clasări în primii zece în cea regională. Vlad Neaga a avut însî parte și de o serie de peripeții iar rezultatele din prima rundă i-au fost anulate.

Neaga a concurat în premieră la la clasa „Formula 600” și a avut parte de emoții din prima zi, la antrenamentele oficiale, când acumulatorul motocicletei Kawasaki ZX-6R s-a descărcat subit.


Prima cursă, de sâmbătă, a fost încheiată de Vlad pe locul 1 în CNIR și pe locul 6 în Campionatul Balcanic, însă din cauza unei ”neconcordanțe între regulamentul național și cel balcanic, referitoare la folosirea anvelopelor, a fost descalificat”. Totuși, sportivul de la CS Dumbrăvița-VN Motorsport a revenit în forță duminică. El a câștigat din nou etapa națională și s-a clasat de asemenea pe 6 în competiția balcanică.

”Locul 1 și în cursa de azi. De asemenea am obținut și locul 6 în Campionatul Balcanic după multe depășiri la limită și chiar un contact la 120km/h ce mi-a lăsat urme de anvelopă pe costum. Le mulțumesc tuturor!”, a spus Vlad Neaga după a doua etapă a sezonului.

Celălalt rider al clubului timișean, Alex Szekely, participant la Formula 1000, a triumfat în ambele curse care au contat pentru Campionatul Național. Iar în Campionatul Balcanic el s-a clasat cu motocicleta sa BMW S1000 RR pe locul 10 în prima zi și pe 6 duminică.

Următoarea cursă pentru cei doi va fi în prima etapă a Campionatului Național Individual de Supermoto, care se va desfășura la Arad, în weekendul 28-29 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.