Bărbat încătușat de polițiști după ce s-a încăierat cu un prieten pentru...

Bărbat încătușat de polițiști după ce s-a încăierat cu un prieten pentru o femeie

0
DISTRIBUIȚI

O altercație care a avut loc într-un bar nu s-a terminat tocmai bine pentru unul dintre protagoniști. Incinta localului Unic de pe Bulevardul Revoluției din Arad a devenit scena unei altercații între doi bărbați astăzi, în jurul orei 14.00.

Potrivit aradon.ro, bătaia ar fi început din pricina unei femei. Atunci când oamenii legii și-au făcut apariția la fața locului, cei doi bărbați se strângeau de gât unul pe celălalt, asta după ce și-au împărțit pumni și picioare.


Deși când au văzut polițiștii inițial au încetat lupta, unul dintre ei și-a descărcat furia pe femeia aflată lângă el, căreia i-a aplicat o palmă peste față. Polițiștii l-au imobilizat pe agresor, iar mai apoi i-au pus cătușele. La fața locului au venit în ajutor alte două echipaje din partea IPJ Arad, dar și o ambulanță SAJ.

Unul dintre bărbați a fost transportat la UPU Arad. „Echipajul medical a preluat un bărbat care a suferit, în urma altercației, o plagă de arcadă și fractură de piramidă nazală. Acesta a fost transportat și predat la UPU Arad”, a declarat dr. Mircea Merea, directorul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Arad, pentru sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.