Sportivii de la Timişoara 89ers au devenit „Super Eroi”. Au acordat un...

Sportivii de la Timişoara 89ers au devenit „Super Eroi”. Au acordat un sprijin serios într-o campanie de donare de sânge FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Jucătorii de fotbal american de la Timişoara 89ers s-au mobilizat în zori pentru un scop nobil. Mai mulţi componenţi ai clubului au donat sânge la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din oraş în cadrul campaniei #fiisupererou. Sportivii urmează ca pe 1 iunie să le facă o vizită copiilor internaţi la Spitalul „Louis Țurcanu”.

Zoltan Bogre, Florin Velcotă, Adrian Popa, Matteo Deidda şi Remus Baizath s-au aflat printre „uriaşii cu cască” din vizita la spital de dimineaţă. Timişorenii de la 89ers îi invită de asemenea pe concetăţeni să li se alăture în campania de donare de sânge. „Vă invităm să vă alăturați si voi campaniei de donat sânge deoarece reprezintă un ajutor acordat instituțiilor medicale ce se confruntă cu situații dificile, cauzate de insuficiența sângelui necesar transfuziilor.
Totodată constituie un gest de solidaritate pentru cei aflați în suferință. Împreună pregătim supereroii pentru 1 iunie la Spitalul Regional de Copii Timişoara”, e mesajul „Ninersilor”.

Timişoara 89ers a învins-o săptămâna trecută în Campionatul Naţional de Fotbal American pe Reşiţa Locomotives.


„Revoluţionarii” s-au calificat în semifinalele ligii şi aşteaptă ultima etapă, în care vor sta, pentru a aflat dacă vor juca pentru accederea în ultimul act acasă sau în deplasare. Echipa de pe Bega a fost în două rânduri vicecampioană naţională şi are în acest sezon o componenţă cosmopolită, inclusiv cu sportivi americani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.