Deputatul Pavel Popescu îl atacă pe Grindeanu și-l acuză de oportunism și...

Deputatul Pavel Popescu îl atacă pe Grindeanu și-l acuză de oportunism și ignoranță

1
DISTRIBUIȚI

Deputatul PNL Timiș Pavel Popescu i-a atacat, astăzi într-o postare pe Facebook pe ministrul Comunicațiilor, Alexandru Petrescu și pe președintele ANCOM, Sorin Grindeanu pe care i-a acuzat de oportunism, lipsă de profesionalism și ignoranță.

”Nu sunt deloc mirat de oportunismul, lipsa de profesionalism și ignoranța domnilor Alexandru Petrescu – Ministrul Comunicațiilor și Sorin Grindeanu – Președintele ANCOM. Prin declarațiile lor, cei doi ignoră cu bună știință parteneriatul strategic cu SUA cât și statutul nostru de membru NATO”, a susținut Pavel Popescu, făcând referire la declarațiile celor doi care au spus că oricine poate participa la licitația pentru 5G, inclusiv companiile chineze, declarația venind în plin război comercial între SUA și China.

Parlamentarul s-a declarat nemulțumit de faptul că ministrul nu i-a răspuns la întrebările legate de rețelele critice 5G.


”Siguranța României poate fi grav afectată fără o analiză detaliată înaintea oricărei decizii cu privire la implementarea infrastructurii 5G.
Reminder domnule Petrescu: până pe 30 iunie, aveți de completat un document «de analiză a riscurilor» pentru Comisia Europeanp. Apoi, urmați pașii deciși de la întâlnirea din Praga de acum câteva săptămâni. Sau e mai simplu să stați pe la conferințe și să vă faceți că nu știți nimic???”, a scris Pavel Popescu.

1 COMENTARIU

  1. Retorica de amvon, discurs de doi lei.
    Oare de unde au apărut asemenea personaje care vorbesc mult si nu spun nimic.
    Omul săracul e bolnav de paranoia pentru ca in loc sa ne spună ce a facut el concret pentru județul Timis de cand este parlamentar, având in vedere ca l- au ales timișenii nu partidul, bate apa in piua de doi ani încoace. Sa fie bine ca sa nu fie rau.De fapt asa sunt toti parlamentarii, dupa alegeri uita toate promisiunile si majoritatea se pricep la ce ar trebui ceilalți sa facă, nu la ce au facut ei in folosul comunității.
    Vin imediat următoarele alegeri si domnul nemulțumit la care face referire articolul se poate lauda cu NIMIC. UN NIMIC, ca mai toti pe care i-a trimis electoratul timișean in Parlament pentru patru ani, ca sa se căpătuiasca ei si neamurile lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.