Războiul din culise Grindeanu – Dobra iese la suprafață după congresul PSD....

Războiul din culise Grindeanu – Dobra iese la suprafață după congresul PSD. Contra președintelui CJT pentru fostul premier

0
DISTRIBUIȚI

 

Războiul din culise, care durează de luni de zile, între fostul premier și șef al social-democraților timișeni Sorin Grindeanu și Călin Dobra, actualul președinte al PSD Timiș, a fost scos în zona publică, astăzi, la o zi după congresul în care Viorica Dăncilă a fost aleasă președintele partidului.

Fostul premier, a scris, ieri, după congres, pe pagina se de Facebook ”Pentru Marian Oprisan: si Banatul te-a fluierat!”.


Călin Dobra a reacționat, astăzi, cu o postare intitulată ”Timișul nu huiduie…! în care-l contrazice public pe fostul său șef de partid.

”Atmosfera de la congres, pozitivă în general, cu oameni plini de speranță și dornici de implicare, a fost pigmentată cu un moment care poate fi considerat și regretabil, deoarece un coleg nu și-a susținut discursul, dar care poate arăta și faptul că în PSD oamenii sunt liberi. Cât ne privește pe noi, cei din Timiș, pot să vă spun că delegații organizației PSD Timiș nu au participat la congres cu scopul de a face circ, ci de a-și alege noua conducere, iar modul nostru de exprimare s-a manifestat prin aplauze, în funcție de gradul de apreciere, intr-un mod de altfel firesc pentru un astfel de eveniment. Banatul a dat dovadă, de-a lungul timpului, de un grad ridicat de respect față de libera exprimare a opiniilor”, a scris Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.