Surpriză, derby-ul bănăţean ASU Politehnica – CSM Reşiţa se joacă pe „Ştiinţa”

Surpriză, derby-ul bănăţean ASU Politehnica – CSM Reşiţa se joacă pe „Ştiinţa”

0
DISTRIBUIȚI

Deşi iniţial se părea că partida ASU Politehnica – CSM Reşiţa din runda a VIII-a a Ligii 2 se va juca pe „Dan Păltinişanu”, duelul bănăţean va avea loc totuşi pe arena mai micuţă din centrul Timişoarei. Derby-ul vestic a fost programat sâmbătă, de la ora 16.30, pe „Ştiinţa”.

ASU Poli a disputat in acest sezon patru jocuri pe teren propriu, două au avut loc pe „Dan Păltinişanu”, ambele pierdute cu 0-1, iar două pe „Ştiinţa”, unde s-a remizat alb, atât cu Concordia, cât şi cu Farul in urmă cu două zile.

După jocul cu dobrogenii, antrenorul Mugur Guşatu s-a arătat surprins când i s-a spus că probabil jocul va fi pe „Marele oval”.


Până la urmă s-a decis rămânerea pe „Ştiinţa”, acolo unde statistica şi atmosfera e favorabilă gazdelor, asta deşi pe stadionul mai mare publicul ar fi fost probabil mai numeros. Galeria vizitatoare se va prezenta in număr mare, dar dată fiind relaţia dintre suporterii bănăţeni nu există riscuri mari pe „Ştiinţa” pentru acest meci.

„Dan Păltinişanu” ar fi fost accesibil fără probleme in weekend, in condiţiile in care Ripensia joacă la Farul lunea viitoare (ora 17.00 televizat) iar echipa de rugby Timişoara Saracens are meci la Baia Mare.

Cele două bănăţene s-au intâlnit pe „Ştiinţa” in vară intr-un test incheiat egal, scor 1-1. Cele două s-au intâlnit şi in Cupă in urmă cu o săptămână, in Valea Domanului victoria le-a revenit gazdelor de la CSM, scor 1-0.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.