ASU Politehnica abordează cu optimism „Derby-ul Viola” cu FC Argeş. Mugur Guşatu:...

ASU Politehnica abordează cu optimism „Derby-ul Viola” cu FC Argeş. Mugur Guşatu: „Sper să fie presiunea mai mare la ei”

0
DISTRIBUIȚI

„Băieţii în ghete” s-au descătuşat după succesul la scor de la Severin cu Viitorul Pandurii, dar au parte mâine de un meci mult mai dificil acasă. ASU Politehnica primeşte, tot pe „Ştiinţa”, vizita primei echipe care a răpus liderul şi totodată una dintre candidatele la primele poziţii, FC Argeş Piteşti. Deşi moralul bănăţenilor s-a schimbat, aceştia au mai multe absenţe importante.

„Îl aşteptăm cu mare încredere, cu toate că avem probleme de lot. Sunt câţiva jucători incerţi, printre care şi Manea, care a făcut un meci foarte bun, cu gol şi pasă de gol la Severin. Am încredere că ceilalţi băieţi şi cei care vor intra în locul celor cu probleme vor face un meci bun. Nu e o confruntare deloc uşoară. FC Argeş şi-a anunţat candidatura la promovare. Au şi buget pe măsură şi jucători de valoare foarte bună pentru Liga 2. Cred şi sper că va fi un joc spectaculos şi sperăm să câştigăm”, a declarat Mugur Guşatu.

Antrenorul Politehnicii nu ştie nici dacă se va baza 100% pe portarul Murariu şi mijlocaşul Bogdan Vasile, ambii resimţind probleme medicale.


În timp ce Călin Popescu se află la lotul naţional U19, implicat în jocuri de calificare la turneul final Euro U19.

„E o echipă solidă, cu jucători foarte buni, cu un antrenor tânăr şi e de notorietate că a antrenat şi FCSB-ul. Vor încerca şi au încercat până acum să joace un 4-3-3, mai ales că a fost format la Gică Hagi şi cred că asta vrea să implementeze la FC Argeş. Un joc ofensiv. Cu jucători buni de certă valoare, care vor încerca să dea multe goluri în campionat. E presiune că şi-au anunţat intenţia de a promova, sper să fie mai mare pe ei decât pe noi. Nu va fi un meci uşor nici pentru ei chiar dacă vor fi echipa favorită în meciul de mâine”, a mai spus Guşatu.

„Ne aşteaptă un meci important. Dorim să legăm două victorii, avem moral bun după această vitcorie la scor la Severin. Ne-a dat încredere. Avem moral bun datorită celor trei meciuri fără înfrângere. Dar şi adversarul nostru alb-violet are moral bun, căci vine după o victorie cu liderul clasamentului, Turris… Aşteptam atât primul gol, cât şi victoria. Am încheiat o serie neagră cu şapte meciuri fără gol…”, a precizat Alin Manea, care aproape sigur nu va fi pe teren cu piteştenii din cauza unei probleme la gleznă.

„Ne aşteaptă un meci foarte greu împotriva unei echipe bune, dar după victoria aceasta cu Viitorul Pandurii, ne aşteptăm la o victorie şi mâine. Ne-am antrenat foarte bine săptămâna aceasta, suntem încrezători, cred că vom câştiga… Nu avem victorie, dar nu avem nici înfrângere la scor, nu am primit nici multe goluri, am ratat, dar mâine cred că vom marca”, a adăugat Fabio Trip, care are şanse mari să joace mâine încă din primul minut.

Partida ASU Politehnica – FC Argeş se dispută mâine, de la ora 14.00, pe stadionul „Ştiinţa”, în etapa a X-a a Ligii 2. Timişorenii alb-violeţi au nouă puncte din nouă etape şi sunt abia „peste linie”. Piteştenii viola, în schimb, au adunat 16 puncte şi ocupă locul 6 în B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.