Incendiu la una dintre sălile Smartfit din Timișoara, zeci de persoane evacuate...

Incendiu la una dintre sălile Smartfit din Timișoara, zeci de persoane evacuate UPDATE 4 Războiul declarațiilor între asociați FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Un incendiu a izbucnit la sauna sălii de sport Smartfit de pe bulevardul cetății din Timișoara. ISU Timiș intervine la fața locului cu două autospeciale de stingere și 13 pompieri.

Din incinta sălii de sport au fost evacuate 32 de persoane. La fața locului s-au deplasat și două echipaje SMURD, însă din fericire nicio persoane nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acțiunea pompierilor este în plină desfășurare.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE „Incendiul este lichidat, se lucrează pentru înlăturarea efectelor negative și pentru stabilirea cauzei care a produs incendiu.


Incendiul s-a manifestat doar la sauna sălii de sport, a fost localizat în timp scurt, astfel nu s-a extins și la celelalte încăperi”, a transmis ISU Timiș.

UPDATE 2 „În urma cercetărilor efectuate la fața locului s-a stabilit cauza probabilă a incendiului folosirea intenționată a sursei de aprindere”, au mai transmis reprezentanții pompierilor timișeni.

UPDATE 3 Smarfit a postat pe pagina sa de Facebook un comunicat de presă legat de incendiu, în care se afirmă că „am pus la dispoziția organelor legii informațiile necesare identificării persoanei care a incendiat intenționat sala, din primele verificări se află în atenția poliției un suspect cu antecedente penale”. Acționarul majoritar Cosmin Șorban îl acuză, prin intermediul postării de pe Facebook, pe acționarul minoritar cu care este în război. „Am încredere în ancheta Poliției și cred că va ieși la iveală mintea criminală care ar fi putut comanda un astfel de incendiu. Suspectul, o persoană certată cu legea, a fost doar un instrument într-un joc diabolic pus la cale de oameni care vor cu orice preț să afecteze imaginea Smartfit, după nereușitele legale și mediatice. Am declarat și la Poliție următoarea coincidență tulburătoare: fostul meu angajat, Răzvan Irimescu, m-a amenințat că îmi pune pompierii în cap. Am crezut că se referă la doar la plângerile aberante pe care mi le-a făcut”, a susținut Șorban.

În replică, Răzvan Irimescu a transmis un punct de vedere în care afirmă că „încercarea mișeleasca a lui Șorban Cosmin prin care dorește să îmi pună în cârca incidentul din incinta Smartfit 1 este doar încă o tentativa nereușită de a ma discredita public. Acesta vrea sa mascheze propria lui neputință și vrea să arunce totul în cârca mea. Menționez ca voi uza de toate mijloacele legale pentru a se face dreptate în cazul Smartfit. Acțiunea de astăzi încearcă să mascheze întreaga inginerie criminala gândită de Șorban Cosmin.

Am sesizat Primăria Timișoara despre ilegalitatea funcționării Smartfit 1 însă până în prezent nu au fost luate nici un fel de măsuri, dimpotrivă, răspunsurile lor indică clar nivelul de corupție la care s-a ajuns prin acțiunile lui  Sorban Cosmin. Dacă tot se vorbește despre coincidențe, mă întreb care din ele este mai evidentă, faptul că grupul compus din Șorban Cosmin și Han Angela au încercat fără succes să introducă firma în faliment, iar acum încearcă să distrugă brandul creat de mine sau aceea că aceleași persoane sunt cercetate penal într-un dosar in care s-a și pus în mișcare acțiunea penală in REM? Voi acționa de îndată și voi sesiza organele abilitate (a nu știu câta oară) în sensul atragerii atenției asupra ilegalităților care se întâmplă în incintele Smartfit sub comanda lui Șorban Cosmin, persoana care este cercetată penal și care a fost suspendată din funcția de administrator printr-o decizie definitivă. Menționez ca unul din motivele suspendării lui din funcția de administrator a fost exact lipsa autorizației de securitate la incendiu în incinta Smartfit 1. Reaua și păguboasa administrare a lui Șorban a dus la suspendarea acestuia, dar chiar și asa controlul ilegal exercitat asupra societății și continuarea derulării afacerilor în stil mafiot și nu într-un cadru legal normal a dus în prezent la incendierea Smartfit 1 și implicit la cauzarea de daune în interesul asociaților și colaboratorilor”.

UPDATE 4 Rugbyștii de la Timișoara Saracens s-au mobilizat pentru a face curățenie în urma incendiului de la sala unde se antrenează de obicei. „La Smartfit Studio 1 astăzi a avut loc un incendiu, care, din fericire, nu s-a soldat cu victime. Suntem alături de partenerii noștri și îi ajutăm la curățenie, pentru ca activitatea lor si implicit a noastră, să se reia, mâine, în cele mai bune condiții”, a fost mesajul de pe pagina de Facebook a echipei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.