Spitalele din Timiș, aproape 75 de milioane de euro de la Casa...

Spitalele din Timiș, aproape 75 de milioane de euro de la Casa de Sănătate Timiș în acest an

0
DISTRIBUIȚI

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Timiș informează că a alocat o sumă de aproximativ 350 de milioane de lei, doar în primele nouă luni ale acestui an, spitalelor din județ nostru.

Astfel, toți bolnavii care se adresează spitalelor beneficiază de asistența medicală de care au nevoie și la care au dreptul, fără întrerupere, a arătat CJAS Timiș.

De asemenea, potrivit reprezentanților instituției, cele mai multe fonduri s-au alocat spitalelor cu adresabilitate mare.


Prin urmare, Spitalul Județean Timișoara a primit 106,6 milioane de lei, Spitalul Municipal Timișoara – 70 de milioane de lei, Spitalul Clinic de Copii ”Louis Țurcanu” – aproximativ 38,3 milioane de lei, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” – 17 milioane de lei, Institutul de Cardiologie Timișoara – 20,5 milioane de lei, Spitalul Municipal Lugoj – 12,6 milioane de lei, Spitalul de Psihiatrie Gătaia – 13,6 milioane de lei, iar Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță Jebel – 13,9 milioane de lei.

În prezent, în contract cu CJAS Timiș sunt 26 de spitale. Dintre acestea, 14 unități medicale sunt din Timișoara și acordă servicii medicale în spitalizare de zi și spitalizare continuă, iar restul sunt în județ.

”Vreau să subliniez faptul că sumele alocate unităților sanitare cu paturi sunt suficente și nu există niciun motiv pentru care unui asigurat să-i fie refuzat un serviciu medical. Dacă un asigurat întâmpină dificultăți în obținerea serviciilor medicale de care are nevoie în cadrul spitalelor, îl rog să ne sesizeze, pentru a putea rezolva în cel mai scurt timp situația cu care se confruntă”, a declarat Victor Dumitrașcu, președintele CJAS Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.