Restricții pe pasajul de la ieșirea din Timișoara spre Săcălaz, începând de...

Restricții pe pasajul de la ieșirea din Timișoara spre Săcălaz, începând de ieri. Primăria a anunțat abia astăzi

0
DISTRIBUIȚI

trafic inchis

Surpriză pentru șoferii care sunt nevoiți să treacă pe pasajul CF de la ieșirea din Timișoara spre Săcălaz. Aceștia s-au trezit, încă de ieri dimineață, că se circulă alternativ pe pasaj, fără ca nimeni să-i fi anunțat.

De abia astăzi, reprezentanții Primăriei Timișoara au informat că s-a aprobat închiderea alternativă a circulației prin semaforizare pe pasaj până în data de 29 noiembrie.

„Primăria Municipiului Timişoara a preluat de la Ministerul Transportului în anul 2017 Drumul Naţional 59A, tronsonul de la km 3+170-la km 4+400, inclusiv pasajul CF.


În urma verificărilor în teren, s-au constatat defecţiuni majore la rosturile de dilataţie care puneau în pericol desfăşurarea în condiţii de siguranţă a circulaţiei rutiere, fiind necesară o intervenţie de urgenţă, într-o primă etapă, pentru remedierea provizorie a defecţiunii apărute. Astfel, pentru a putea efectua lucrările de înlocuire definitivă a rosturilor de dilataţie defecte cu unele noi, Comisia de Circulaţie a Municipiului Timişoara a aprobat închiderea alternativă a circulaţiei prin semaforizare pe pasaj, începând cu data de 11.11.2019 de la ora 10,00 până în data de 29.11.2019”, a transmis Primăria Timișoara.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.