Horea Crișovan cântă la Padova Guitar Show și pregătește cel de-al doilea...

Horea Crișovan cântă la Padova Guitar Show și pregătește cel de-al doilea album solo

0
DISTRIBUIȚI

Binecunoscutul chitarist timișorean Horea Crişovan va participa la ediția din acest an a evenimentului Padova Guitar Show din Italia, care va avea loc între 7 – 8 martie, unul din cele mai prestigioase spectacole din lumea chitariștilor din Europa, care anul acesta se află la cea de-a patra ediție.

„Voi reprezenta câțiva lutieri italieni și doi constructori de amplificatoare de chitară din Italia. Deocamdată am o confirmare de bass-guitar player – Andrea Moro. Încă nu știu ce va fi acolo. De obicei show-urile italiene de acest gen se fac pe loc. Adică nimic nu e stabilit clar ca la show-ul din Frankfurt, de exemplu. Ceea ce e minunat. Te poți trezi că interpretezi ca invitat pe aceeași scenă și împreună cu nume mari, fără va această chestie să fie neapărat planificată. Așadar probabil voi fi activ și pe scena acustică și pe cea electrică. În Italia mă simt extraordinar de bine. Pentru că oamenii dacă te apreciază, te fac să simți asta. Pentru mine Italia este țara care dă la ora actuală cei mai grozavi chitariști. Mă bucur foarte mult că mă voi întâlni acolo cu artiști excelenți care în general sunt prezenți la diferite stand-uri.


Un stand important este EGB, cel care adună lutierii italieni constructori de chitare. În mare parte pe acolo îmi voi face «veacul». Ajung acolo la invitația Manne Guitars, Fabio Ragghianti, MiniSteve Pickups,și o mare bucurie pentru mine- Mezzabarba amplification- ediția deluxe de la Massoti amps- o familie exclusivistă în care foarte puțini au loc”, ne-a declarat artistul născut în 1973 la Timișoara. De-a lungul anilor, Horea a mai participat la numeroase târguri internaționale dedicate chitariștilor.

În altă ordine de idei, artistul timișorean pregătește cel de-al doilea album solo, o continuare firească a materialului discografic „My Real Trip“, apărut în 2014.

„Albumul are deja un nume, «Amazing tRACE» și va fi în principal acustic, dar și cu bonus tracks. Vreau să aduc pe album câțiva prieteni pe câteva piese mai ritmate, mai digerabile… Dănuț Blaga-bass, Florin Cvașa – drums, Maria Hojda, Lucian Nagy- caval bulgăresc… și să văd acum în Padova cu cine mă împrietenesc – reîntâlnesc… să am și un pic de soare italian în album. Material este pentru încă două albume… dar nu vreau compromis. Rămân piesele cele mai frumoase și generoase. O să îi invit și pe cei de la JazzyBIT la un bonus track cu mine pe disc“, ne-a declarat Horea Crișovan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.