Cozi uriașe la intrarea în unele supermarketuri din Timișoara. Primarul Robu face...

Cozi uriașe la intrarea în unele supermarketuri din Timișoara. Primarul Robu face apel la calm: „E o situație grea, dar nu apocaliptică”

3
DISTRIBUIȚI

cozi lidl

S-au format cozi uriașe la intrarea în unele supermarketuri din Timișoara, după ce a fost limitat numărul persoanelor care pot fi prezente în același timp în spațiile închise. Vă reamintim că pe întreg teritoriul României va fi decretată, începând de mâine, starea de urgență, pentru a preveni răspândirea coronavirusului

Primarul Nicolae Robu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care face apel la calm, precizând că panica ne poate face mai mult rău decât coronavirus.

„Fără panică, stimați timișoreni! Panica ne poate face mai mult rău decât virusul propriu-zis! Desigur că o pandemie este o pandemie, nimeni n-are voie să o bagatelizeze! Dar, prin măsurile luate de autorități până acum, lucrurile sunt ținute sub control! Dacă noi, ca simpli cetățeni, atât cei ce au fost expuși sau chiar contaminați, cât și ceilalți, cei sănătoși, cei neexpuși prin prisma locurilor unde am fost și contactelor pe care le-am avut vom respecta cu strictețe indicațiile și dispozițiile Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, precum și cele generate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și de Comitetul Local pentru Situații de Urgență, atunci vom trece cu bine, cu un preț plătit minim, peste această nenorocire.


Dacă dimpotrivă, ne panicăm, acționând cu disperare, dacă nu respectăm regulile, atunci ne vom crea mari, chiar foarte mari probleme”, a afirmat primarul Timișoarei.

Nicolae Robu le-a mai transmis cetățenilor să aibă răbdare pentru că în scurt timp vor fi anunțate măsurile concrete care vor fi luate după ce a fost decretată stare de urgență în România.

„Stimați timișoreni, nu dați și nu preluați din partea unora-altora care nu înțeleg să fie responsabili interpretări preapocaliptice ideii de stare de urgență. Așteptați -e vorba, sper, de doar ore, nu de mai mult- și veți vedea care sunt măsurile concrete care vor fi luate în cadrul stării de urgență, dincolo de orice speculații sau presupuneri. Eu, personal, vă mărturisesc că sunt foarte liniștit. N-am dat buzna la niciun magazin să-mi fac stocuri de diverse! Apropo de a da buzna la magazine, respectiv de a respecta «cu strictețe indicațiile și dispozițiile Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, precum și cele generate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și de Comitetul Local pentru Situații de Urgență», cum am cerut mai sus, realizăm noi, oare, că înghesuiala din magazine comportă riscuri enorme de contaminare / răspândire a virusului?! Așadar: calm, e o situație grea, dar nu apocaliptică, o vom depăși, dar haideți să o depășim cu un preț plătit minim! Totul depinde numai și numai de noi”, a scris Nicolae Robu, pe rețeaua de socializare.

3 COMENTARII

  1. aha. deci „stare de urgenta”, dar abia luni, e ok sa stati gramada la coada sa faceti schimb de virusi. oamenii sunt cea mai handicapata specie de pe planeta. asta ca sa vedeti ipocrizia celor care agita lumea degeaba.

  2. Primarul Robu poate să stea bine mersi acasă și să comenteze din pat deoarece el are șofer care ii face tot,,,,,……,,,,,cumpărături,,,,, ii plătește utilitățile,,,,,,, are grijă de nevastă-sa,,,,,,, se și îmbolnăvește în locul lui dacă este necesar,,,,,,,, așa e ușor să dai doar din gura?????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.