Femeie taximetrist, atacată într-o benzinărie din Timișoara și lovită-n cap cu o...

Femeie taximetrist, atacată într-o benzinărie din Timișoara și lovită-n cap cu o sticlă UPDATE Un suspect a fost reținut

1
DISTRIBUIȚI

Incident deosebit de grav, azi noapte, în jurul orei 2,00, în benzinăria Mol de pe Calea Aradului din Timișoara – o femeie taximetrist a fost atacată de doi indivizi beți, unul dintre ei lovind-o cu o sticlă în cap. Conform colegilor acesteia, cu puțin timp înainte, aceasta a dat prin stație că în stația de taxi de pe Calea Tororontalului, unde era parcată, au venit doi inși pe care a refuzat să-i transporte pentru că erau „ciupiți”. Indivizii au devenit violenți, trăgând de portierele mașinii. Un coleg venit în sprijinul acesteia s-a trezit cu mașina atacată de inșii care au dispărut printre blocuri.

În așteptarea celorlalți colegi, femeia s-a dus în benzinărie, numai că acolo a dat nas în nas cu cei doi.


Aceștia ieșiseră din magazin de unde unul dintre ei a cumpărat o bere și celălalt un energizant. Niciunul dintre angajații benzinăriei nu a văzut, conform celor declarate PRESSALERT.ro, exact momentul atacului, ci au povestit că au auzit dintr-o dată scandal și au văzut-o pe femeie cu capul spart. În zonă a ajuns în primă fază un echipaj de la Secția 4. Apoi a fost solicitat sprijinul Jandarmeriei, pentru că unul dintre agresori a devenit extrem de violent, lovind cu pumnii și picioarele în autospecială când a fost urcat. Suspecții au fost duși pentru audieri la Secția 4. Victima a fost transportată la spital după ce un echipaj SMURD i-a acordat prim ajutor la fața locului. Audierile continuă și la această oră.

UPDATE În urma audierilor, unul dintre scandalagii, Alexandru Coroiu, a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzațiile de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe. În cursul zilei de astăzi, victimei urmează să i se elibereze un certificat medico-legal, iar în funcție de rezultatele acestuia este posibilă schimbarea încadrării juridice a faptelor.

 

1 COMENTARIU

  1. „în jurul orei 2,00”, cand eu nu am voie sa fiu afara pe strada, sa-mi vad de treaba. politia sugatoare de p*la care tot cerseste bani unde a fost? ca se tot lauda ca dau amenzi. sa ma ceva pe politiile dracului. e bine de stiut, acum poate o sa incep si eu sa umblu de nebun daca tot nu ma va oprit nimeni. ruie politiei si guvernului

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.