Baschet SCM Timişoara, fără spectatori la primul meci oficial acasă, ca urmare...

Baschet SCM Timişoara, fără spectatori la primul meci oficial acasă, ca urmare a creşterii coeficientului de infectare cu coronavirus în Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

SCM Timişoara dispută mâine primul meci pe teren propriu din noul sezon. Deşi iniţial partida cu CSM VSKC Miercurea Ciuc trebuia să fie cu public, organizatorii au anunţat azi că meciul se va disputa cu porţile închise ca urmare a incidenței de peste 6 la mie a îmbolnăvirilor cu Covid-19 la Timișoara.

„Leii” s-au impus clar în prima manşă din Harghita, vinerea trecută, scor 93-54.


Meciul cu ciucanii pare o formalitate, dar era totodată şi primul cu public pentru echipa de baschet bănăţeană la un meci oficial după foarte multă vreme. Prezenţa spectatorilor nu mai e însă posibilă după ce la Timişoara coeficientul de infectări a ajuns la 6,58.

„Având în vedere că incidența îmbolnăvirilor cu Covid-19 la Timișoara este de peste 6 la mie, vă anunțăm cu regret că meciul de mâine cu CSM VSKC Miercurea Ciuc, programat cu începere de la ora 19:00, la sala „Constantin Jude”, se va disputa fără spectatori.
Partida, care contează ca manșă retur din primul tur al Cupei României, va putea fi urmărită pe FRB TV la următorul link:
https://www.youtube.com/watch?v=MsATk64ynMU„, se arată în comunicatul clubului.
În noul sezon cei de la SCM anunţaseră intrare liberă la meciurile de baschet. Foarte probabil urmează şi alte evenimente similare care vor avea de suferit restricţii sau chiar anulări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.