Ripensia a avut 2-0 în testul cu UTA, dar a pierdut jocul...

Ripensia a avut 2-0 în testul cu UTA, dar a pierdut jocul în ultimele zece minute

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Ripensia UVT / Facebook

Ripensia Timişoara a avut avantaj mai bine de trei sferturi din partida amicală disputată în cartierul arădean Sânnicolau Mic, cu prim-divizionara din Arad. Pe final însă UTA s-a descătuşat şi a marcat de patru ori. Jocu s-a încheiat cu scorul de 4-2 pentru alb-roşii!

„Ripi” a deschis scorul pe „Banatul” după 21 de minute de joc prin Coulibaly, chiar un ex-utist. Iar la doar un minut distanţă a marcat şi Golda. Cel din urmă a lovit şi transversala în minutul 26 iar la cabine timişorenii aveau 2-0. Mosoarcă şi-a apărat foarte bine buturile până târziu în meci. Abia în minutul 79 Ubbink a reuşit să reducă din diferenţă. Iar la doar un minut distanţă Roger a restabilit egalitatea.


Arădenii au mai punctat apoi de două ori, prin aceiaşi jucători. Ubbink (83), pentru 3-2, în timp ce brazilianul a stabilit scorul final la trei minute distanţă.

Pentru UTA urmează duminica viitoare meciul din Liga I cu U Craiova 1948 pe teren propriu. Pentru Ripensia următoarea provocare e pe „Electrica”, vineri, 15 octombrie, de la ora 17.30, cu „U” Cluj.

UTA: Mociu (46, Balauru) – Shlyakov, Erico (46, Benga), Medjimorec (46, Fl. Ilie), C. Dima (60, Măr) – Vorobjovas (46, Batha), Passaglia (46, T. Călin) – Antal (46, Hora), Ubbink, Roger – Dangubic (60, Wagner 60). Antrenor: Laszlo Balint

Ripensia Timișoara: Mosoarcă – Sturzu (77, Ernest), Țieranu (46, Rogac), Lalic (46, Fridrich), Gladun (71, Pădurariu) – Coulibaly (46, Stoi), Vidrăsan (46, Taras), V. Macrițchii (71, R. Stoica) – M. Ion (46, Morariu), Golda (46, Ernest; 71, Sokovic), Piftor (46, Mitrov). Antrenor: Iulian Muntean

„Continuăm să avem probleme cu debuturile de meci… siguranţa in astfel de momente lasă de dorit. Se putea face şi 3-0, dar din nou am reacţionat in repriza a doua, am reuşit să marcăm… dar am ratat prea mult (…) Din păcate multe erori tehnice, sper să le rezolvăm… E foarte important rezultatul meciului de duminica viitoare”, au fost printre concluziile lui Laszlo Balint, antrenorul arădenilor.

„Mulţumim celor de la UTA, că ne-au dat posibilitatea să jucăm cu o echipă de Liga I. Până in minutul 75 am făcut faţă, am jucat cu jucătorii care trebuiau să joace, cât de cât, pe posturile lor, şi am jucat poate de la egal la egal. In ultimele 15 minute am incercat să dăm minute celor accidentaţi sau care nu prea au jucat, au intrat pe posturi inedite, poate că şi din cauza aceea căderea de pe final, in care am luat in 15 minute patru goluri. Dar important era să ne facem un antrenament pentru jocul cu U Cluj… Sunt mulţumit de joc, cât s-a putut au respectat sarcinile, am avut momente in prima repriză in care am stat in jumătatea adversă, poate nu mai mult ca cei de la UTA… Dacă am câştiga fiecare meci nu se va umbla la banca tehnică…”, a spus Iulian Muntean, antrenorul Ripensiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.