Dosare penale pentru mai mulți șoferi din Timiș, în doar câteva ore,...

Dosare penale pentru mai mulți șoferi din Timiș, în doar câteva ore, în urma unor controale făcute de polițiști

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1539020588">

Polițiștii timișeni au întocmit mai multe dosare penale, joi, în urma controalelor efectuate.

În data de 9 decembrie, în jurul orei 20:00, polițiștii din Jimbolia au oprit pentru control pe strada Calea Timișorii din oraș un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 18 ani.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieșit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”.

În data de 9 decembrie, în jurul orei 22:00, polițiștii din Făget au oprit pentru control în localitatea Mănăștiur un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 30 de ani.

În urma testării cu aparatul Drugtest a rezultat faptul că tânărul se afla sub influența substanțelor psihoactive, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

În data de 10 decembrie, în jurul orei 01:00, polițiștii din Lugoj au depistat, pe strada 20 Decembrie 1989 din municipiu, un bărbat, în vârstă de 28 de ani care a condus un autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

De asemenea, în 9 decembrie, în intervalul orar 11:00 – 13:00, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au controlat 48 de autovehicule și au efectuat 24 de testări cu aparatul alcooltest.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 24 de sancțiuni contravenționale în valoare de 2.247 de lei, pentru nerespectarea normelor rutiere.

De asemenea, a fost retras un certificat de înmatriculare și reținute, în vederea suspendării, trei permise de conducere.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.