Nicolae Robu și-a anunțat din nou intenția de a candida pentru a...

Nicolae Robu și-a anunțat din nou intenția de a candida pentru a treia oară la funcția de primar al Timișoarei

6
DISTRIBUIȚI

Invitat în această săptămână în emisiunea „Actual Regional” de la TVR Timișoara, fostul primar Nicolae Robu susține că a fost avertizat încă din 2017 despre venirea lui Dominic Samuel Fritz la Primăria Timișoarei, fostul edil-șef anunțând că vor urma și alte dezvăluiri.


În cadrul aceluiași interviu, Nicolae Robu recunoaște că a greșit față de presa locală, dar este hotărât să revină în fruntea Primăriei Timișoara.

Vara trecută, Nicolae Robu și-a anunțat neceremonios intenția de a candida pentru un nou mandat, într-un răspuns la un comentariu pe pagina sa de Facebook, vara trecută. „Da, o spun fără ezitare, vreau să mai candidez pentru că mp doare sufletul de ce i se întâmplă oraşului, de ce se alege din toată munca şi zbaterea mea! Altminteri, mi-ar fi fost de-ajuns 30 de ani din viaţă puşi în serviciul public, în care eu m-am dedicat 100% împlinirii datoriei (14 ani Prorector, 8 ani Rector, 8 ani Primar)”, a scris Nicolae Robu în acel comentariu din iulie 2021.

6 COMENTARII

  1. Of ce bine. Mi-era si dor de santiere care durau un secol, parcuri inchise 3 ani pentru renovare cu firmele lui benoni. Nemaivorbind ca uite, e deja un an de cand nu mai rade toata tara de maimutarelile lui. Hai inapoi nicule, mai ai de dat niste goluri, de cantat niste melodii. Ai treaba baiete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.