SCM Politehnica a învins la scor în primul meci de verificare din...

SCM Politehnica a învins la scor în primul meci de verificare din 2022

0
DISTRIBUIȚI
FOTO: scmtimisoara.ro

SCM Politehnica a câştigat fără probleme testul cu divizionara secundă CSM Oradea. Alb-violeţii s-au impus cu 41-30 în primul amical din noul an, joc disputat cu zece zile înaintea primei partide oficiale din 2022 în Liga Zimbrilor.

Scorul la pauză a fost mai strâns: 20-18.


Bihorenii sunt în play-off-ul pentru promovare, cu şanse bune de a urca în elită. Totuşi, în partea secundă alb-violeţii s-au desprins între minutele 38-42 după cinci reuşite consecutive care au dus scorul la 29-21.

Analistul video Alexandru Nae i-a condus de pe margine pe alb-violeţi, la care golgheterul Sadoveac a avut iarăşi mare poftă de gol. „Principalul” Atilla Horvath se află la Budapesta, la cursul „Master Coach”, organizat cu ocazia Campionatului European de seniori, iar „secundul” Sorin Sărăndan mai are două zile de carantină, ca urmare a infectării cu Covid-19.

Miercuri, 19 ianuarie, tot la „Olimpia”, Poli înfruntă CSM Reșița. Urmează apoi duelul dificil din campionat cu Potaissa Turda, în deplasare, joc care contează pentru runda a 19-a a Ligii Zimbrilor. Timişorenii sunt doar pe locul 12, cu 12 puncte, în sezonul în curs.

SCM Poli (marcatori): Sadoveac 14 goluri, Csog 4, Cristescu, Năstăsie, Chira, Dumitrescu – câte 3, Fenici, Bote, Cîmpan, Moldovan, Bordeanu – câte două, Cîtu – un gol

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.