Nicu Fălcoi, supărat că se vrea interzicerea live-urilor pe Facebook din...

Nicu Fălcoi, supărat că se vrea interzicerea live-urilor pe Facebook din Parlament: ”Bătaie de joc la adresa democrației!”

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-749973431">

Deputatul USR de Timiș Nicu Fălcoi este nemulțumit de faptul că s-a propus interzicerea live-urilor pe Facebook din Parlament. Acesta est de părere că „USL-iștii ăștia pe stil nou sunt nostalgici și vor să ne-ntoarcem iar la politica din spatele ușilor închise și-a pumnului în gură, așa cum se făcea în vremea USL-ului și-a lui Dragnea. Altfel nu-mi explic graba cu care s-au mobilizat să propună modificarea regulamentului Camerei Deputaților, folosindu-se ca pretext de incidentul când George Simion l-a agresat pe ministrul Energiei”.

Deputatul Nicu Fălcoi a transmis că marți seara a participat la o emisiune TV în care a explicat de ce nu este de acord cu această modificare de regulament: pentru că este un atentat la democrație, prin faptul că le îngrădește parlamentarilor posibilitatea de-a se achita de una din îndatoririle pe care le au față de alegători: aceea de a-i informa cu privire la ce se întâmplă în Parlament.

„Da, hărțuirea, gesturile violente și comportamentul huliganic trebuie aspru sancționate! Am spus asta și luni, imediat după gestul condamnabil comis de Simion în plenul Parlamentului.

Însă nu sunt de acord cu secretizarea dezbaterilor din plen și din comisii, mai ales că știu bine – inclusiv din experiența mandatului parlamentar trecut – cât de mult le place lipsa de transparență celor de la vechile partide.

Nu, domnilor, n-am uitat cum v-a plăcut să lucrați pe-ascuns, în secret, noaptea ca hoții! Și atâta vreme cât noi, cei din USR, vom fi în Parlament, nu vom permite să se întâmple astfel de încălcări grosolane ale dreptului românilor de a fi informați și astfel de bătaie de joc la adresa democrației!”, a transmis deputatul USR de Timiș Nicu Fălcoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.