Ghinioanele se țin lanț de „leii din Banat”: mascota Timmy a rămas...

Ghinioanele se țin lanț de „leii din Banat”: mascota Timmy a rămas o tristă amintire

0
DISTRIBUIȚI

 601469_404191006343994_50460835_n

Episod trist pentru leul Timmy, mascota celor de la BC Timișoara. După ce în urmă cu o săptămână costumul și burta au fost furate de hoţii care au spart maşina mascotei, acum Timmy a rămas şi fără cap. Incredibil este că al doilea furt a avut loc aseară chiar în Sala ”Constantin Jude”, după finala Cupei României.

Pentru Final Four, oficialii clubului au improvizat o variantă de costum pentru Timmy, care a avut pantaloni și sacou negri, camășa și cravată alb-violet. Timmy arăta ca un om de afaceri cu… cap de leu. Aceste ajustări s-au făcut deoarece costumul original a fost furat după meciul dintre BC Timișoara și CSȘ Giurgiu. Atunci, Eugen Csapo, băiatul care-l întruchipează pe Timmy, a lăsat costumul în mașina unui prieten în Complexul Studențesc timp de 15 minute, cât s-a dus să mănânce. Hoții au spart atunci mașină și au luat burta și salopeta, iar poliția nu a putut afla cine a comis furtul.


Seara trecută, capul de leu a fost furat din saună. Ciudat este că în saună se aflau și lucrurile personale ale majoretelor echipei, inclusiv telefoane și bani, care nu fost sustrase. De asemenea, seara trecută erau mulți stewarzi la sală, deoarece se juca Finala Cupei României.

Reprezentanţii BC Timișoara bănuiesc că e același hoț, care ar intenționa să vândă costumul în altă țară. ”Eugen a constatat că lipsește capul seara trecută, după meci. A fost furat din saună, iar ca să ajungi în saună trebuie să traversezi holul din fața vestiarelor. Noi credem că a fost același hoț, care poate vinde costumul în Cehia, Ungaria sau orice altă țară, unde nu știe nimeni de mascota BC Timișoara. Ce e mai trist e că tocmai am găsit o doamnă croitoreasă ce ar fi putut coase o salopetă care să se potrivească, acum însă nu mai are cu ce”, ne-a declarat ofițerul de presă al ”leilor” din Banat, Adrian Schindarli. Ghinioanele par să se țină lanț de BC Timișoara. Au rămas fără mascotă și nu s-au calificat nici în finala Cupei. Timmy era preferatul copiilor care veneau la meciuri în Sala ”Constantin Jude”. Câștigătorii, Gaz Metan Mediaș, au avut o mascotă nouă, cu un costum făcut din donațiile fanilor, care le-a purtat noroc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.