Lovitură de teatru așteptată în cazul Champions. CAT a retrimis dosarul lui...

Lovitură de teatru așteptată în cazul Champions. CAT a retrimis dosarul lui Boncu și acoliții la Parchet după doi ani de la trimiterea în judecată de către DIICOT

2
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Timișoara a decis, astăzi, ca dosarul DIICOT în cazul sechestrării unui taximetrist bucureștean în clubul Champions din Timișoara de către liderul interlop Lucian Boncu și alți acoliți ai săi să fie retrimis la parchet.

Instanța a admis solicitarea inculpaților de a se constata nulitatea absolută a  rechizitoriului întocmit de DIICOT, în 2020, având în vedere că prin acest act s-a constatat că nu nu sunt probe pentru infracțiunea de grup infracțional organizat, ci doar pentru lipsire de libertate și tâlhărie.


Ulterior trimiterii în judecată, în acest dosar s-a cerut opinia CCR care a constatat că neconstituționalitatea prevederilor din lege, dar Tribunalul Timiș nu a ținut cont de decizie.  Având în vedere hotărârea Curții Constituționale din 2021, Curtea de Apel Timișoara a decis să retrimită dosarul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara. Toate probele din dosar sunt valide, urmând să fie refăcut rechizitoriul, iar dosarul să fie retrimis în judecată.

Vă reamintim că în primă instanță Lucian Boncu și ceilalți inculpați au fost condamnați la câte trei ani de închisoare, fiind găsiți vinovați de tâlhărie și lipsire de libertate în mod ilegal.

2 COMENTARII

  1. cati ani poate dura un rahat de proces cu toate probele pe masa, adica pui mei, dai parnaie sau lasa-l liber(cu toate ca nu as intelege cum ar putea scapa, dar na romania) judeca odata si aia e, tergiversari dinastea, poate, poate uita jurnalistii sa mai scrie si ne facem noi invartelile sau ce mama naibii de criminali

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.