Razii ale polițiștilor în două localități din Arad. 75 de sancțiuni în...

Razii ale polițiștilor în două localități din Arad. 75 de sancțiuni în doar câteva ore

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Polițiștii arădeni au efectuat sâmbătă, atât dimineața cât și seara, acțiuni preventive în zona localităților Sântana și Lipova, „pentru reducerea riscului rutier și descurajarea fenomenului infracțional”.

„La Sântana, împreună cu polițiștii orașelor Curtici, Pâncota, Chișineu-Criș, și jandarmi arădeni, acțiunea s-a desfășurat între orele 18:00 – 23:00.


În cadrul activităților, au fost legitimate 94 de persoane și verificate 83 de vehicule, pentru neregulile constatate fiind aplicate 50 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 21.150 de lei, dintre care opt pentru nerespectarea legislației privind ordinea și liniștea publică. A fost retras un certificat de înmatriculare. 36 de persoane au fost testate pentru consum de alcool și droguri, alte două fiind conduse la sediul unității pentru clarificări suplimentare”, a transmis IPJ Arad.

În acțiunea de la Lipova, desfășurată dimineața, numărul sancțiunilor a fost mai mic.

„Polițiștii orașului Lipova, împreună cu cei ai Secției 7 Rurală Lipova, au aplicat 25 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 7.000 de lei, în timpul activităților desfășurate în dimineața zilei de 23 martie. Au fost legitimate 52 de persoane și verificate 46 de vehicule”, mai spune comunicatul IPJ Arad.

La nivelul întregului județ, polițiștii de la Brigada Rutieră au dat în ultimele 24 de ore 168 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 72.000 de lei, din care 93 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. 156 persoane au fost testate pentru consum de alcool și droguri. Au fost reținute patru permise de conducere și retrase șase certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.