Cum au devenit angajații statului oameni-cheie pentru mafia țigărilor. Detalii scandaloase din...

Cum au devenit angajații statului oameni-cheie pentru mafia țigărilor. Detalii scandaloase din anchetă

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Super-rețeaua de contrabandă cu țigări care a fost destructurată de DIICOT Timișoara la începutul acestei săptămâni era formată din două grupări separate care colaborau și care beneficiau de protecția și implicarea a doi inspectori de la Antifraudă Arad, a unui comisar de la Poliția de Frontieră Călărași și a unui agent principal de la IPJ Arad.

Investigațiile începute de polițiștii arădeni au scos la iveală faptul că inspectorii Antifraudă Adrian Bițiș și Mărculescu Marinela, cât și fiul acesteia, agentul principal de poliție Flavius Roșu, au participat activ la activitățile de contrabandă.


Anchetatorii au interceptat mai multe discuții între inspectori și contrabandiști, în care angajații statului îi învățau cum să acționeze.

Inspectorii Antifraudă nu numai că au permis intrarea în țară a mai multor camioane încărcate cu țigări prin vama Nădlac 2, fără a le înregistra în sistemul de monitorizare al ANAF, dar împreună cu polițistul au fost antemergători pentru o parte din transporturi. O parte din marfa de contrabandă a fost depozitată într-o clădire din comuna Vladimirescu, aparținând Marinelei Mărculescu.

Citește mai multe pe jurnalul.ro: Angajații statului, parte a mafiei țigărilor. Metodele secrete „scutecul” și „fierul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.