Accident pe autostradă, între Arad și Timișoara. Un TIR a ajuns în...

Accident pe autostradă, între Arad și Timișoara. Un TIR a ajuns în șanț (foto)

0
DISTRIBUIȚI

Accident e circulație sâmbătă dimineața, pe autostrada A1, sensul de mers dinspre Arad spre Timișoara. Un autotren a agățat parapetul de la marginea șoselei și a ajuns în șanț.

„În jurul orei 7:15, pe #A1, km 522+800, Arad, sensul de mers spre Timişoara, un autotren a acrosat parapetul marginal și s-a răsturnat în șanț. Banda de urgență este închisă. Se estimează reluarea circulației normale până la ora 14”, a transmis DRDP Timișoara.

UPDATE „Un bărbat de 29 de ani, din jud. Dolj, în timp ce conducea un ansamblu rutier, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat. Bărbatul a fost transportat la spital pentru evaluarea stării sale și acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.


Testarea cu aparatul alcooltest a indicat faptul că bărbatul nu se afla sub influența alcoolului. Verificarea timpilor de odihnă nu a fost posibilă la fața locului, din cauza avarierii sistemului tahograf, urmând a fi verificați ulterior. În cauză a fost întocmit un dosar penal, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier”, a transmis IPJ Arad.

Sursa foto: DRDP Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.