Florin Piersic, la Terapie Intensivă după ce a fost operat de urgență

Florin Piersic, la Terapie Intensivă după ce a fost operat de urgență

0
DISTRIBUIȚI

florin piersic

Actorul Florin Piersic a fost transferat joi la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor” București. Actorul în vârstă de 88 de ani a fost transferat de la Cluj-Napoca la București cu o aeronavă SMURD, la cererea familiei, după ce ar fi luat o bacterie în spital.

„La momentul internării, pacientul, în vârstă de 88 ani, se prezintă cu o stare generală gravă în urma unui sepsis cu punct de plecare de la nivelul unei proteze totale de genunchi.


Pacientul prezintă multiple patologii asociate, dintre care cea mai gravă este cea cardiacă”, transmit reprezentanții Spitalului „Foișor”.

Echipa medicală a efectuat investigații de laborator și imagistice în urma cărora s-a stabilit că este nevoie de o operație.

Joi seara, Florin Piersic se afla în secția ATI, în stare stabilă, după ce i-a fost scoasă proteza de genunchi, a informat Spitalul „Foișor”.

„În urma investigațiilor efectuate la spitalul nostru, având în vedere starea gravă a pacientului Florin Piersic, s-a constituit o echipă compusă din medici ortopezi, ATI, infectioniști și medic cardiolog și s-a decis efectuarea intervenției chirurgicale în regim de urgență”, spune sursa citată.

A fost extrasă proteza de genunchi, s-a practicat asanare extinsă și implantarea unei proteze tip spacer cu caracter temporar, purtătoare de antibiotic. În prezent, actorul se află în secția ATI, în stare stabilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.