Campionii de la RCM Timişoara intră în malaxorul play-off-ului. Vezi programul meciurilor

Campionii de la RCM Timişoara intră în malaxorul play-off-ului. Vezi programul meciurilor

0
DISTRIBUIȚI

rugby_417

RCM Timişoara începe sâmbătă confruntările din play-off-ul SuperLigii Naţionale de rugby, în care mai sunt calificate CSM Baia Mare, Steaua Bucureşti şi Farul Constanţa. Timişorenii vor juca şase partide în play-off, pe toată durata lunii august şi în prima săptămână a lui septembrie, iar semifinalele campionatului se vor juca în 28 septembrie, după două săptămâni de pauză.

Elevii lui Chester Williams vor avea primele două meciuri pe teren propriu după ce au terminat sezonul regulat pe primul loc. Astfel, primul adversar va fi echipa din Constanţa, iar apoi în Banat vor poposi „zimbrii” de la Baia Mare. Ulterior, galben-albaştrii vor juca trei meciuri în deplasare, pentru a reveni la ultimul meci acasă cu Steaua Bucureşti. „Va fi interesant de văzut cum se vor prezenta cei de la Farul în meciul de la Timişoara. Va trebui să jucăm la un nivel superior faţă de ce am jucat până acum, dar cred că jucătorii sunt pregătiţi pentru asta.


În aceste meciuri, tendinţa jucătorilor e de a se ridica la nivelul jocurilor. Am bătut Farul în ultimul joc, am făcut egalitate cu Baia Mare şi cu Steaua am pierdut în tur, deci toţi cei trei adversari sunt echipe foarte bune. Noi ne vom pregăti pentru toate cele trei, din punct de vedere psihologic, avem un avantaj faţă de cei de la Farul Constanţa”, a declarat Chester Williams. Iar dacă CSM Baia Mare a pierdut anul trecut finala cu Timişoara, anul acesta şi Steaua s-a întărit şi îşi doreşte să se încununeze campioană. „Cred că toate cele patru echipe sunt foarte puternice şi vor fi meciuri grele. Eu cred că cu Steaua va fi cel mai greu, după cum a jucat în ultimul meci”, a declarat Bidzina Shamkharadze. Iată programul complet al meciurilor din play-off:

Etapa I 3 august

RCM Timişoara vs Farul Constanţa, ora 10

CSM Baia Mare vs Steaua Bucureşti, ora 18

Etapa a II-a, 10 august

RCM Timişoara vs CSM Baia Mare, ora 10

Farul Constanţa vs Steaua Bucureşti, ora 18

Etapa a III-a, 17 august

Steaua Bucureşti vs RCM Timişoara, ora 10

CSM Baia Mare vs Farul Constanţa, ora 18

Etapa a IV-a, 24 august

Steaua vs CSM Baia Mare, ora 10

Farul Constanţa vs RCM Timişoara, ora 18

Etapa a V-a, 31 august

Steaua Bucureşti vs Farul Constanţa, ora 10

CSM Baia Mare vs RCM Timişoara, ora 18

Etapa a VI-a, 7 septembrie

RCM Timişoara vs Steaua Bucureţti, ora 10

Farul Constanţa vs CSM Baia Mare, ora 18

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.