Seiful din magazinul JYSK, furat UPDATE 1 Principalul suspect, reţinut

Seiful din magazinul JYSK, furat UPDATE 1 Principalul suspect, reţinut

0
DISTRIBUIȚI

Hoţii au lovit în această noapte din nou. De data aceasta ţinţa a fost magazinul JYSK aflat în incinta Real 2 de pe Calea Şagului. Defurt seifdimineaţă, angajaţii veniţi la lucru au observat că magazinul a fost prădat. Spărgătorii au avut ca ţintă o casă de bani în care sperau că vor găsi o sumă importantă. Seiful greu de 20 kilograme a fost scos pe un geam lateral, hoţii încercând să-l taie cu flexul chiar în apropiere.


Până la urmă, au plecat cu cutia metalică, în care nu se aflau decât 4.000 lei, încasările magazinului după ora la care banii sunt preluaţi de firma de securitate care-i transportă la bancă. Una dintre variantele luate în calcul este aceea că hoţii s-au ascuns printre rafturile magazinului înainte de ora închiderii. Spargerea s-a dat în condiţiile în care hypermarketul are asigurată paza. Poliţiştii au început cercetările şi încearcă să obţină indicii vizionând imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

UPDATE 1 Poliţiştii de la secţia 3 au reuşit pe baza imaginilor să-l identifice pe principalul suspect – Alexandru S., de 22 ani, unul dintre angajaţii magazinului. Anchetatorilor nu le-a fost greu să-l găsească deoarece acesta a venit la lucru de dimineaţă ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Acesta a fost dus la audieri, iar poliţiştii încearcă să recupereze banii furaţi. Seiful a fost descoperit în locuinţa prietenei suspectului, nefiind deschis, având doar urme de forţare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.