Curtea de Apel Timişoara – pedeapsă maximă pentru studenţii ucigaşi

Curtea de Apel Timişoara – pedeapsă maximă pentru studenţii ucigaşi

0
DISTRIBUIȚI

Sergiu Florea a recunoscut, astăzi, în faţa Curţii de Apel Timişoara că este vinovat de participarea la toate infracţiunile ” de care sunt sergiu floreaacuzat”, în timp ce Carmen Bejan a refuzat să dea declaraţii în faţa instanţei. Cei doi sunt acuzaţi de faptul că l-au ucis şi apoi tranşat de Trifu Shrottu într-o cameră din căminul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara, fiind condamnaţi de Tribunalul Timiş la câte 16 ani de închisoare. Toată lumea a fost nemulţumită de sentinţă, atacând-o cu apel. „Dacă nu eram acolo, în camera de cămin, nu s-ar fi întâmplat nimic. Am participat la toate infracţiunile de care sunt acuzat. Am apărat-o pe coinculpată şi am lovit victima cu pumnii şi picioarele. Când încercam să o resuscitez, Carmen a venit din spate şi l-a lovit de câteva ori repede în inimă cu cuţitul.


Eu am tăiat cadavrul”, a susţinut Sergiu Florea. Carmen Bejan a refuzat să facă declaraţii în faţa Curţii de Apel Timişoara pe motiv că „am spus tot ce aveam la tribunal. Nu mai am ce să adaug”.

Procurorul şi avocatul familiei victimei au cerut pedepse mai aspre pentru cei doi. „Sergiu şi Carmen au ajuns să aibă fani care susţin că bine a făcut că doar a omorât un ţigan, că de ce şi-a permis un ţigan să spere că se culcă cu ea, că bine au făcut. Astfel de idei trebuie să nu fie încurajate, iar acest lucru se poate face prin sentinţa pe care o veţi da”, a susţinut reprezentantul familiei mortului. Avocatul lui Sergiu a solicitat o pedeapsă mai mică pe motiv că şi-a recunoscut faptele, în timp ce apărătorul lui Carmen Bejan achitarea acesteia sau condamnarea doar pentru profanare de cadavre pe motiv că ” a avut un grad de contribuţie zero, iar Sergiu a recunoscut totul”. În ultimul lor cuvânt, studenţii de la Medicină au cerut pedepse mai mici şi au declarat că regretă cele întâmplate. Rămâi pe PRESSALERT.ro ca să afli decizia instanţei.

UPDATE 1 Curtea de Apel Timişoara i-a condamnat la câte 20 de ani închisoare pe Sergiu Florea şi Carmen Bejan, aceasta fiind pedeapsa maximă prevăzută de Codul Penal. Sentinţa poate fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie care va da verdictul final.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.