Fostul ataşat MAI la Belgrad, noul şef al Poliţiei de Frontieră Timiş...

Fostul ataşat MAI la Belgrad, noul şef al Poliţiei de Frontieră Timiş UPDATE 1 Vezi ce avere are

4
DISTRIBUIȚI

Ministrul de Interne a semnat, astăzi, ordinul prin care a fost numit cel împuternicit la comanda Inspectoratului Poliţiei de Frontierăzoran giurcovici 1Timiş – comisarul şef Zoran Giurcovici. Acesta până la începutul lunii martie a acestui an a fost ataşatul pe Afaceri Interne la Ambasada României de la Belgrad, timp de patru ani. Înainte de a fi pe această funcţie, Giurcovici a lucrat în cadrul Poliţiei de Frontieră Timiş ca ofiţer specialist la biroul supraveghere şi control trecere a frontierei şi ulterior la direcţia juridică a fostei Direcţii a Poliţiei de Frontieră Timişoara.


Numirea lui Gircovici intervine după ce postul a rămas liber după demisia fostului inspector şef Cornel Iureş. Gircovici va rămâne la comandă cel puţin până la organizarea concursului de ocupare a funcţiei. Adjunctul său a fost numit, după cum am anunţat ieri în exclusivitate,  comisarul Marius Dan Popară. Vom reveni.

UPDATE 1 Conform ultimei declaraţii de avere, postată pe site-ul MAI în 2009, Giurcovici are o casă de 340 de metri pătraţi care aparţine părinţilor, dar care a fost dobândită de acesta în urma unui contract de întreţinere şi un autoturism Oltcit Club  din 1991. Comisarul şef are luate două credite – unul ipotecar de 26.000 euro şi unul de nevoi personale de 27.400 lei, primul cu scadenţă în 2020, iar celălalt în 2016. Salariul primit de la MAI a fost de „aproximativ 20.000 euro”.

4 COMENTARII

 1. Felicitari pentru alegerea acestui OM. Nu imi vine sa cred ca un ofiter de inalta tinuta morala si de un caracter ireprosabil poateinvestit intr-o functie inalta la politia Timis.
  Domnule Zoran va doresc mult succes in dificila sarcina pe care o aveti de indeplinit

 2. Dansul cunoaste situatia din inspectorat, a fost activ in ultimii 4 ani si sunt convins ca toate vor fi „reasezate”, este un bun manager, bla bla bla.
  P.S. Un amarat de pamflet.

 3. VAI SI AMAR!!!!
  Voi chiar credeti ca se schimba ceva??
  Tocmai de aceia i-au dat pe cei mici la o parte si i-au arestat ca sa isi faca linistiti de treaba ,cu oamenii lor in continuare,sa nu mai aibe piedici!!!
  De ce piata Aurora colcaie de tigari in continuare????
  Daca esti asa de destept Bota,fa o ancheta jurnalistica corecta ,daca ar putea exista asa ceva si afla adevarul….
  nu mai sta si iti pierde vremea cu ratati ca si asta,
  toti sefii sunt pusi de sus si stau acolo cat trebuie,cand li se termina mandatul primesc un sut in fund si nu mai conteaza ce au facut…asta a sistemul corupt si imputit de la cap,nu de la Igas ca el nu are asa ceva…e prea prost saracul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.