Directorii de deconcentrate, exerciţiu de plictiseală la Colegiul Prefectural

Directorii de deconcentrate, exerciţiu de plictiseală la Colegiul Prefectural

2
DISTRIBUIȚI

Şedinţa Colegiului Prefectural din Timiş de astăzi s-a desfăşurat între atitudinea de profesor exigent a prefectului Mircea Băcală şi colegiu 1 pplictiseală generalizată în rândul directorilor instituţiilor deconcentrate convocaţi. „Cei de la Direcţia de Poştă şi de la Direcţia de cultură sunt absenţi nemotivaţi, din punctul meu de vedere, deoarece nu au trimis nici un fel de notă că ar fi implicaţi în vreo acţiune ca să lipsească. Insist ca la şedinţele Colegiului Prefectural să fie prezenţi directorii de instituţii sau adjuncţii acestora. Vă rog să nu vină şefi de birouri sau servicii. Observ că, astăzi, sunt mulţi directori prezenţi şi asta mă bucură”, le-a spus prefectul Mircea Băcală celor prezenţi. Printre „păsările rare” prezente la şedinţă şi Aurel Mătiuţ, şeful Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Timişoara, care a revenit la muncă după ce a fost internat în spital imediat după declanşarea operaţiunii antişpagă a DNA.

Directorii n-au părut prea impresionaţi de muştruluiala prefectului şi şi-au văzut mai departe de..plictiseală.


Când şeful Inspectoratului Şcolar Timiş prezenta reforma din învăţământ, colegii săi îşi căutau de lucru – unii răsfoiau broşurile cu noua împărţire a claselor, alţii făceau concurs de căscat. Cei mai curajoşi chiar au vorbit în şoaptă la telefon ca să nu întrerupă discursul. Care l-a sfârşit a adus şi elementul de noutate – Timişoara este pe primul loc din ţară la deficitul de spaţii pentru învăţământ. Doar aprobarea planului Direcţiei Sanitar Veterinare pentru perioada de Paşte i-a mai scos din amorţeală pentru că au trebuit să-l voteze. După aproape o oră, în care au curs informările despre pregătirea digurilor şi a localităţilor pentru inundaţii sau implementarea proiectelor europene, s-a ajuns la diverse. „Aveţi ceva de spus?” a întrebat prefectul. Răspunsul a fost sugestiv – s-a auzit soneria unui telefon mobil. Când credeau că au scăpat, directorii de deconcentrate au fost din nou avertizaţi de Băcală în privinţa prezenţei obligatorii şi anunţaţi că vineri vor avea o şedinţă extraordionară a Colegiului Prefectural.

2 COMENTARII

  1. Normal ca se plictisesc, ei sunt clientela portocalie platita degeaba de stat Cate deconcentrate or mai fi ? Parca 82 Daca inmultesti cu 41 de judete, iti da o armata portocalie de functionari fara obiectul muncii, in frunte cu prefectul, care in afara de a fi util partidului la alegeri, nu are altceva de facut

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.