Explicaţia oficială pentru împuşcarea mortală a contrabandistului sârb

Explicaţia oficială pentru împuşcarea mortală a contrabandistului sârb

5
DISTRIBUIȚI

Poliţia de Frontieră a venit, astăzi, cu o serie de precizări legate de dosarul DIICOT în care au fost reţinute până acum zece persoane pentru de iniţiere sau constituire a unui grup infracţional organizat ori aderarea sau sprijinirea unui astfel de grup contrabandă, iar un contrabandist sârb a fost împuşcat mortal, ieri la amiază, la graniţa româno – sârbă în zona localităţii Toager. Astfel în timp ce monitorizau zona unde aveau informaţii că vor acţiona contrabandiştii ” politistii de frontiera au observat două persoane care transportau dinspre teritoriul sârbesc, spre teritoriul românesc, mai multe colete voluminoase. Poliţiştii de frontieră au procedat la reţinerea în flagrant a celor în cauză, fapt pentru care s-a procedat, în conformitate cu prevederile legale, la somarea prin voce a celor doi bărbaţi.


Deoarece acestia nu s-au supus, au fost trase mai multe focuri de avertisment în plan vertical. Una dintre persoane s-a supus somaţiilor şi a fost reţinută imediat, însă cealaltă a încercat să fugă, nesupunându-se somaţiilor legale ale poliţiştilor. În consecinţă, în conformitate cu prevederile legale, poliţiştii de frontieră au tras la nivelul picioarelor persoanei care alerga spre teritoriul statului vecin, însă bărbatul, care s-a aplecat, a fost rănit în spate”. Bărbatul a decedat în urma rănii provocate de glonţ. La faţa locului au fost găsite 1.500 de pachete de ţigări mărcile Marble şi Fast, în valoare de 15.000 lei.

5 COMENTARII

 1. „poliţiştii de frontieră au tras la nivelul picioarelor persoanei care alerga spre teritoriul statului vecin, însă bărbatul, care s-a aplecat, a fost rănit în spate”.
  E BUNA RAU!!!! Bula a murit pentru ca l-a calcat tramvaiul pe deget! Avea degetul in nas, ce-i drept…..
  Bravo politistului care l-a facut IKEBANA! Asa trebuie procedat peste tot. Nu sta, vine glontul! Respectul fata de lege trebuie recastigat cu orice pret. Frica pazeste pepenii!!!!
  Asteptam in continuare vesti bune! BANZAI!

 2. politistul ar trebuii felicitat si premiat urgent , pentru curajul de care a dat dovada.
  Pe contrabandisti o sa-i mai asteptam pe la noi , dar atentie ! pt contrabandisti , SE TRAGEEEEEEEEEEEE , :))

 3. la un lucru nu va ganditi oameni buni…la mintea si sufletul celui care a tras cu pistolul, si ca urmare a murit un om…chiar daca somatia a fost legala. respect.

 4. hai, mai Marcel, omul si-a facut datoria, crezi ca-l mustra constiinta ? lapolitie au psiholog angajat, sa mearga la psiholog , daca are probleme. nu ca zic, dar vreau sa spun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.