IGPR a desemnat câştigătorul concursului de inspector şef al Poliţiei Timiş. Ce...

IGPR a desemnat câştigătorul concursului de inspector şef al Poliţiei Timiş. Ce decizie s-a luat în cazul IPJ Arad

10
DISTRIBUIȚI

politisti 1

Inspectoratul General al Poliției Române a organizat, astăzi, concurs pentru ocuparea funcțiilor de inspector șef pentru inspectoratele Timiș și Arad.


Comisia de examinare a fost condusă de șeful Poliției Române, chestorul Petre Tobă. În urma examenului, concursul pentru şef al IPJ Timiş a fost câştigat de cel care a condus interimar în ultimele luni comisarul şef Sorin Muntean.Înainte de a se afla la conducerea Poliţiei Timiş, acesta a fost şeful Serviciului de Investigare a Fraudelor, în perioada 15.03.2012 – 18.10.2012, şef al Serviciului Cazier Judiciar Statistică şi Evidenţă Operativă, în perioada 15.09.2009 – 14.03.2012 şi şef Serviciu Cercetări Penale, între 01.04.2005 şi 15.09.2009.

În cazul Poliţiei Arad, niciunul dintre cei trei candidaţi nu a trecut examenul, aşa că interimatul va fi asigurat în continuare de comisarul şef Ioan Marcu Tamaş, urmând să fie reluat concursul.

10 COMENTARII

  1. Bine ca nu a ajuns Jurca cretul omul de casa al arabetilor de pe fasia gaza. La cat s-a laudat pe la birturile din mall ca o sa castige acum s-a facut de cacao.

  2. Bravo! In sfarsit un om intreg la minte si intreg la suflet!!!
    Dupa hoarda de incompetenti care au OCUPAT functia asta, vine si un om care stie ce are de facut!!!!
    Adjunctii? Asta e o alta poveste….poate dintre cei care au candidat…..
    Sigur trebuie sa se dea cu muci in ciorba ,macar asa, ca suntem balcanici…….

  3. eeee, ganditi-va cati barosani din ipeje are de controlat. daca ramane in aria de bun simt… nu-l vad bine. oricum, intr-o oarecare masura ( ii drept ca nu mare) depinde si de el cu cine mere mai departe. daca nu o sa ii deranjeze pe aia de sub el, nu s-a schimbat nimic, numa poza din hol si numele la audiente.oricum, pt pipal nu va fi o revolutiune.
    PS pe bolboa, popeyi, bogs bunny, et co unde o sa ii puna?! ):);):(;(;(;

  4. VAI CE TEAMA AM AVUT, VA DATI SEAMA, SA II FI AVUT SEFI PE UNUL DIN CEILALȚI DOI CANDIDATI, IN CE SE TRANSFORMA INSPECTORATUL ASTA?!?
    AIA DOAR SEFI …DE CAMERA LA POPA SAPCA 😉

  5. Dupa omul urlator cunoscator de menegement P, putea veni oricine( no offence pt Muntean). Acum conteaza echiputza. Ca is cam aceeasi care se rotesc de ani buni. Oare, mister J va fi no 2?

  6. Derbedeilor va simtiti din nou importanți stiind ca nu l aveti inspector sef pe Jurca?
    Alegerea lui Muntean (deoarece numai un concurs corect nu a fost) se datorează strict unor interese personale si politice.
    PSD – PNL cică guverneaza dar ajung pe funcții tot oameni ai PDL.
    Bravo!
    Dar poate fiecare încearcă sa isi apere copii cand au probleme;)
    Bojin știe de ce…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.