EXCLUSIV Chef cu lăutari în centrul Birdei, cu dedicații pentru deputatul Gheorghe...

EXCLUSIV Chef cu lăutari în centrul Birdei, cu dedicații pentru deputatul Gheorghe Ciobanu și șefii Poliției GALERIE FOTO

31
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1453986243">

birda 15

Centrul comunei Birda, mai exact zona de lângă restaurantul Angeless care aparține primarului comunei pesedistul Marius Stoian, s-a transformat, azi noapte, într-o parcare de câteva milioane de euro dacă ai fi adunat valoarea limuzinelor care erau acolo. A fost chef mare, cu aproape o sută de oameni, dat de un om de afaceri din Gătaia, unde invitatul vedetă a fost deputatul colegiului, Gheorghe Ciobanu. Alături de acesta au venit o grămadă de primari din colegiu, câţiva aleşi din Caraş Severin, dar şi mai mulţi oameni de afaceri şi şefii Poliţiei din Deta, comisarul şef Cornel Glăvan, şi din Gătaia, subcomisarul Daniel Disagă. Deşi regula a fost ca invitaţii să vină fără soţii sau prietene, câţiva au încălcat codul.

Cum nu e chef fără lăutari, formaţia care a asigurat atmosfera a avut program non-stop. Boxele date la maxim au făcut ca dedicaţiile făcute să se audă din mijlocul şoselei, cele mai dese fiind „pentru domnul deputat Ciobanu, se ştie” sau „pentru  domnul comandant”. Căldura mare i-a făcut pe petrecăreţi să iasă din restauarant pentru a se mai răcori, dar şi pentru a mai pune ţara la cale. După ce a stat la discuţii la aer, la ora 1,06, deputatul Ciobanu a plecat spre casă la bordul unui Audi A6 condus şeful său de cabinet, Alexandru Bociu, fiul primarului din Jebel. Maşina a plecat în viteză spre Timişoara, la ieşirea din Birda având deja 100 km/h. Pe o rază de câteva zeci de kilometri de locul petrecerii, azi noapte, nu a existat nici un echipaj de Poliţie care să monitorizeze traficul. Cheful a continuat până spre dimineaţă, chiar dacă unii primari au plecat imediat după ce deputatul a părăsit petrecerea.

Contactat de PRESSALERT.ro, deputatul Ciobanu a explicat că „am fost la ziua lui Iancu de la Gătatia. Într-adevăr au fost mai mulţi primari din colegiu, dar şi din comunele din Caraş Severin aflate în apropiere. Eu n-am văzut cealaltă latură de care întrebaţi cu oameni de afaceri şi poliţişti prezenţi, eu m-am întâlnit cu primarii din colegiu. Într-adevăr, mi s-au făcut dedicaţii. Eram la mine în colegiu”. Primarul din Birda nu a putut fi contactat până la ora redactării acestui material.

31 COMENTARII

  1. Tare stirea! Ba frustratu-le tu esti deranjat ca nu te-au chemat sau ce,ca nu inteleg? Esti prea mic ca sa apari acolo.Tu esti de genul lui Udrea si Vio Blondu,ce draq sa cauti acolo sifonel ???

  2. Bai frate da’ cum isi permite Ciobanu sa participe la ziua cuiva? Rusine…Bravo Dragos ca i-ai prins. Ar trebui impuscati toti….cu bile de vopsea, normal

  3. Nu ai ce scrie…am auzit că Dragoş cere câte 3000 se euro de politician ca să nu scrie rău de el aici pe press alert….cică o îl paşte pârnaia…nu sunt în politică…dar nici şantajisti şi oltenaşi care se cred inteligenţi nu îmi plac…

  4. Waw!!! Stire bomba! Si totusi… Care e problema ca niste oameni (care erau in timpul liber, egal de ce functii au) au sarbatorit ziua de nastere a unui alt om? Dragos, lasa-te de meserie, esti degeaba…

  5. cutite123 atata vorbesti de udrea si vio blondu ca mai mereu te bagi inseama ca musca in cur la vaca.undei curu vacii acolo si tu.fac pariu ca esti un fatalau care doar se incoarda pe aicea cu parerea lui de doi lei.ii sti tu pe udrea si pe blondu asa de te dai mare goanga?

  6. Sefii politiei n-aveau ce cauta acolo. Te miri de ce nu merge treaba bine in zona? Se acopera unii pe altii, se tin de chefuri si de altele. Ati vazut ce s-antamplat cu seful politiei din caras? Cand urmeaza si cei doi? Ar trebui sa verifice dom ministru cum stau treburile pe la deta si gataia. Alti politisti n-or mai fi fost oare? Mai verifica putin domnule Bota, poate mai lipsesc cativa. Informeaza si antenele ca altfel nu se rezolva nimic.

  7. am terminat de citit articolul si nu inteleg care e problema voastra ? Nu mai au voie oamenii sa participe la zile de nastere? Sau nu mai au voie oamenii sa se intalneasca ?
    Sincer va legati de niste lucruri doar de dragul de a comenta ceva ! Va legati de persoana gresita , domnul deputat a facut o multume de lucruri bune pentru acest colegiu si singurul lucru pe care il putem face e sa ii multumim.

  8. Dar ce lautarii sun o secta deplorabila a sociataii ce nu pot fi asociati cu oamenii legii in timpul liber la petreceriprivate? Superficial articolul comunist cu pozedefilaj tidpic securiste parca vad k is facufe dintr-un suv ca aro nu era ca pt securisti ce acgioneaza la pont, pont transpirat de frustrati!

  9. :)) asta e buna! ce e asa iesit din comun ca oamenii se distreaza, fie ei politicieni sau politisti??? nu au voie??? alta grija nu aveti? ce stiri sunt astea? interesante?!?! nu… chiar penibil sa scrii cu ce viteza mergea seful de cabinet! astea sunt stiri?? lasati f mult de dorit!

  10. Articol la comanda!! Unde naiba este ilegalitatea? Si exclusivitatea? Pai astea nu sunt intalniri normale? Dragos, poate ne spui de ce este atat de spectaculos sau de ce necesita un articol atat de pompos! Inteleg ca este anormal si imoral ca politistii sa mearga la chef cu interlopii! Dar sa mearga la intalniri cu primari, oameni de afaceri, parlamentari, in timpul lor liber, nu vad sa fie vreo problema, dimpotriva. Mentalitatea ta de mic securist, Bota, te cam da de gol si te face de ras!
    De curiozitate, cum ai stabilit tu viteza de 100km/h?

  11. Deputati, politisti, personaje dubioase care fac evaziune fiscala de sute de mii de euro cu stirea si aprobarea deputatului ciobabu, traficanti de tigari. Asta e dreptatea pana la capat promisa de USL?

  12. Si apii ne mieam de ce politia nu e respectata? Pentru ca toti sunt pusi pe cumetrii si bani si, in cazul asta, pt ca permit traficul industrial de tigari din care beneficiaza multi, inclusiv avest deputat

  13. Care este problema ? Si oameni trebuie sa se mai distreze indiferent de ce meserie au .! Cel care a facut acest articol a fost un fals .! A vrut doar sa ia niste bani pt niste lucruri neadevarate .Trupa noastra a investigat iar deputatul gheorghe ciobanu nu a mers cu 100 km/h.!

  14. Citeam commenturile si ma intreb daca nu ar fi normal sa ai o minima inteligenta inainte de a comenta un eveniment! Cum vi se pare normal ca politia sa stea la masa cu politicienii? Asta e tara dorita? Nimeni nu are de gand sa faca nimic nimanui?

  15. Bravo!
    Ilegalitatea era ca daca s-au dat dedicatii precis au fost platite si lautarii nu au declarat la finante. EVAZIUNE! I-ati descoperit! Dar voi ati luat ceva pentru stire?
    Au mai ramas intrebari fara raspuns:
    Ce viteza avea masina deputatului dupa ce a iesit din Birda?
    Cand s-a terminat chefu?
    Cine erau lautarii?
    Vedeti ca sunteti superficiali! Mai vroiam si alte detalii!
    Tineti-o tot asa ca nu va mai plateste nimeni!

  16. Dar de prostituatele aduse pentru domnii de inalta clasa invitati la chef nu zice nimeni nimic? Nu poate fi un chef cu deputati, politisti si interlopi complet fara femei! Unde s-a ajuns?

  17. Nu e normal sa amesteci politia cu afacerile si politica. N-au ce cauta toate impreuna. Sa vedem daca se va sesiza seful politiei timis sa faca ceva verificari. Dar asta doar daca n-o avea nimic cu politicul.

  18. Dar nu mai lasati oameni sa se distreze ..! Nu poate un om mare sa-si tina aniversarea ca veniti voi cacati de paparatzi care numai lucruri ireale vai ce paparatzi care in loc sa scrie adevarul scriu minciuna.Si ce are daca sunt politicieni cu politia nu au voie sa se distreze in timpul liber?rahotade paparatzi!

  19. Dragos, vezi ca baiatul asta Glavam se lauda peste tot ca te face el pe tine, ca oricum te-a mai ars o data dar nu te-ai potolit si ca deja a vb si cu deputatul si esti pe faras! Bafta

  20. Ciobanu – electrician vames interlop deputat. E gata oricum in PSD nu il mai baga nimeni in seama de cand are dosar in lucru impreuna cu Hornoiu de la Finante. Bulau curat

  21. Unde era Marcel Craciunescu seful de la rutiera care se lauda in IPJ ca atat timp cat Bojin e sef de sef il doar fix in scula? Asta e PSD sub conducerea unor tarani. Dar vine scadenta imediat.

  22. Vai si amar de politistii lu peste. Au ajuns un fel de boschetari, merg cum bate vantul… Pai daca ministrii de interne de interne şi secretarii de stat gen ioan rus, fătuloiu, chestoru ăla de la Evidenţa Persoanelor aşteaptă cuminţi pe holurile DNA-ului, miliţienii cu pantalonii rupţi în cur ce să facă, să se pişe contra lu Gheorghe Ciobanu şi a lu robu sau a lu tata Bojin, mânca-l-ar tata de chipeş şi inteligent cu două clase şi creier 10%.

  23. ok si care e stirea? ce s-a intamplat acolo si ii atat de neobisnuit?
    dragos trebe luate masuri….fale cate o lista cu cine au voie sa se intalneasca in timpul lor liber. cu cine ar trebui sa se intalneasca un deputat? dar un politai? si auzi sa asculte si muzica….da asta chiar ii inuman.
    si cum ai depistat tu ca masina aia avea 100 de km/h…..is tare curios…mi-as dori sa aflu cum ai reusit sa o faci.
    oricum mi se pare ca ai descoperit un lucru extraordina….si oamenii care au o anumita functie in timpul lor liber se distreaza isi sarbatoresc ziua de nastere, asculta muzica… ii ceva ce nime nu stia pana acuma. iti multumim dragos bota

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.