EXCLUSIV Echipa de şoc a interlopului Udrea a lovit în centrul Timişoarei...

EXCLUSIV Echipa de şoc a interlopului Udrea a lovit în centrul Timişoarei – victima a ajuns la spital cu sabia înfiptă-n umăr

6
DISTRIBUIȚI

cutit sange

Scandalul din luna martie de la barul Lepa Brena când interlopul Sorin Udrea, supranumit „stăpânul oraşului”, a fost „şifonat” într-o altercaţie a avut o continuare extrem de sângeroasă la sfârşitul săptămânii trecute, în barul Ibiza, aflat în centrul Timişoarei, în clădirea Modex. Încă de atunci, Udrea a ameninţat că se va răzbuna, dar la vremea respectivă, şeful Poliţiei Timiş, comisarul şef Sorin Muntean a explicat că întâlnirile preventive ale subordonaţilor săi cu interlopii, care au fost sfătuiţi să nu se încaiere, sunt benefice şi „tensiunea a mai scăzut”.

Tudor Stoiţi, unul dintre cei care a fost implicat în altercaţia de la Lepa Brena alături de fratele său Alexandru, luptător MMA, era în noaptea de vineri spre sâmbătă în barul Ibiza împreună cu mai mulţi prieteni.


La un moment dat, în jurul orei trei, în local au intrat Ciprian Gavrilă, cunoscut sub numele „Cipi Ţiganu” şi considerat ca fiind mâna dreaptă a lui Udrea, împreună cu fraţii Gazibara. Aceştia s-au repezit spre Paul Stoiţi şi l-au atacat, acesta alegându-se cu o sabie înfiptă-n umărul drept. Victima a ajuns la spital cu sabia împlântată până aproape la plăsele, medicii reuşind să o scoată în urma unei operaţii. Susţinătorii celor două tabere s-au întâlnit la Spitalul Judeţean din Timişoara, unde a fost transportat de urgenţă, Paul Stoiţi, aici având loc o nouă încăierare. După ce a stat în spital în week-end, victima s-a externat, ieri, pe proprie răspundere. Deşi incidentul de sâmbătă dimineaţa dovedeşte că ameninţarea interlopului Udrea, care a fost prins cu o carabină cu amortizor împrumutată de la un poliţist în 2011, nu a fost una doar verbală, unele voci din lumea interlopă susţin că operaţiunea de pedepsire ar fi avut loc fără ştiinţa acestuia.  Poliţia a început o anchetă, dar a păstrat, până acum, tăcerea asupra incidentului.

6 COMENTARII

  1. orasul florilor? tu nu traiesti in Timisoara? orasul florilor nu mai este de mult .se pare ca trebuie sa vina cei de la IGPR sa faca ordine in Timisoara.

  2. Nu poate sta politia sa pazeasca niste borfasi zisi noapte. Dar şi când îi au cu ceva la mână ar trebui să le dea instanţele ani buni de puşcărie. Vorba aia, în ziua de azi cine are bani îşi cumpără armă, camere video şi bodyguard iar cine nu îndură şi ţine ciocu închis.

  3. Nu mai aveti loc unu de celalat an orasu asta, toti sunt boxerii, championi la categotia grea, luptatorii etc… f multe harfe…. sa vedeti cand apar Ninjalaiiii ati dat de belea Oameniiiii……. SA FUGIMMMMM

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.