Baia Mare îi acuză subtil pe rugbyștii timișoreni de blat cu Steaua....

Baia Mare îi acuză subtil pe rugbyștii timișoreni de blat cu Steaua. Ce spune vicepreşedintele bănăţenilor

0
DISTRIBUIȚI

rcm tim - steaua (18)

Ultima etapă din play-off-ul SuperLigii la rugby s-a jucat pentru un loc cât mai călduţ în faza semifinală. După ce RCM Timişoara a cedat astăzi pe teren propriu cu Steaua, scor 18-19, rivala Ştiinţa Baia Mare avea nevoie neapărat de o victorie cu punct bonus la Constanţa pentru a acapara locul doi. Maramureşenii au obţinut-o, însă nu s-au mulţumit doar cu „laurii” succesului şi au aruncat câteva săgeţi către tabăra timişoreană.

“Împotriva tuturor uneltirilor, semifinala se joacă la Baia Mare! CSM Ştiinţa avea nevoie astăzi de victorie cu punct bonus.


Echipa noastră şi-a respectat blazonul şi a învins la Farul Constanţa cu 58-7! Felicitări zimbrilor! Alţii, care se pretind campioni şi care au spus că vor câştiga toate meciurile cu punct bonus, au demonstrat astăzi că în afară de mercenariat în rugby n-au făcut nimic!”, se arată în mesajul semnat “Baia Mare”, de pe siteul oficial al lui CSM Ştiinţa. Pe aceeaşi pagină se află şi o trimitere către un articol din presa locală intitulat: “Cooperativa Timişoara – Steaua reloaded”.

Contactat de PRESSALERT.ro, vicepreşedintele lui RCM Timişoara s-a arătat contrariat de mesajele venite dinspre Maramureş şi a respins categoric acuzaţiile de blat. “E o chestie mizerabilă. Nu mă cobor la acest nivel. În rugby, în primul rând, nu se face aşa ceva. Noi ne-am jucat şansa în acest joc. Pe mine mă depăşeşte această reacţie. O să demonstrăm pe teren în finală că suntem mai buni, fie că jucăm cu Steaua sau cu Baia Mare”, ne-a spus Dan Dinu.

RCM Timişoara s-a clasat pe locul 1 în play-off, cu 21 de puncte, şi va juca acasă semifinala cu Farul, în ciuda eşecului cu Steaua, care a totalizat 19 puncte. De partea cealaltă, Ştiinţa Baia Mare a fost nevoită să obţină punctul bonus la Constanţa, unde s-a impus cu 58-7, şi astfel i-a depăşit pe „militari” în clasament. Steaua va fi prin urmare echipa care va juca în deplasare în duelul cu Baia Mare pentru un loc în finala în care RCM va fi cu siguranţă cealaltă participantă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.