EXCLUSIV Zeci de angajați de la Colterm vor fi disponibilizați. Ce spune...

EXCLUSIV Zeci de angajați de la Colterm vor fi disponibilizați. Ce spune șeful companiei de termoficare

2
DISTRIBUIȚI

sediul-colterm-021

Mai multe zeci de persoane angajate la Colterm așteaptă notificările prin care relațiile lor contractuale cu compania de termoficare a orașului vor înceta, potrivit unor surse din companie. Este o măsură propusă de conducerea societății și aprobată cu ocazia AGA. Pe 15 iulie la Colterm a avut loc un control trimis de edilul Nicolae Robu la presiunea sindicatului.

80 de persoane angajate în sectorul de producție și distribuție a agentului termic la Timișoara vor fi puși pe liber în perioada imediat următoare.


Este vorba în principal de oameni trecuți de 40 de ani care cu greu își vor găsi alte locuri de muncă. Fiecare va primi, drept plată compensatorie, 12 salarii, astfel că la final efortul financiar aș Colterm este de 1.248.000 de lei. Petrică Pampu, directorul Colterm, a declarat, pentru PRESSALERT.ro, că  „inițial propunerea consiliului de administrație a fost să disponibilizăm mai mult de 100 de persoane, dar nu am reușit decât 80 deoarece am rămas cu anumite secții neautomatizate. Era necesară această măsură după ce am automatizat”. Planul de disponibilizări face parte din proiectul de management al lui Pampu și, în virtutea aceluiași document, anul trecut au mai fost puși pe liber aproape 100 de oameni.

2 COMENTARII

  1. da are dreptate, din cei disponibilizati se gasesc toti cei care au facut parte din sindicatul condus de Azoitei, ca asa a vrut directorul general, din acel sindicat au scapat cei care au trecut la nusfelean la sindicat, apropo ca sa aiba si el un numar de sindicalisti toti care sau angajat in ultimul an obligatoriu au trebuit sa semneze adeziune la sindicatul lui nusfelean, altfel nu se puteau angaja. Cum se numeste aceasta magarie , la care directorul general ajutat de Liderul de sindicat nusfelean a facuto, cind la sedinte de sindicat a venit si a batut cu pumnul in masa la cet sud si a amenintat oamenii, s aplece din acel sindicat; unii au plecat si au fost recompensati prin angajarea copiilor, altii au primit liber cite o luna si au fost pontati si alte magarii. Sint angajati care au fost la unele sedinte unde directorul ia amenintat, cu privire la aceste dezertari obligatorii dela acel sindicat, cred ca sunt persoane care au inregistrat acele sedinte de amenintare, poate vor avea curajul sa le dea celor care pot sa ia masuri… Numai asa poti desfinta unsindicat care ne te doreste, dind oamenii afara si gata, asa a incercaqt si cu sindicatul condus de ghenea dar nu a reusit, a incercat sa bage la alegeri omul lor , pe Kiss, dar oamenii au fost atenti , chiar daca la combustibil cet sud angajatii stampilau buletinul de vot dupa ce vorbeau cu bucerzan, alt om de incredere al lui Pampu

  2. pampu cum ti-ai facut vila la mosnita veche te-a ajutat bucerzan radu belu gheorghe sef atelier combustibil cu materiale scoase din depozit sustrase in afara,.lucrari facute cu argati din combustibil pontati la servici …bucerzane ai cativa argati in combustibil care dai cubiciul din 1996 in ei. cat si de atunci furi, ai furat motorina si materiale din depozit le-ai sustras afara dar cum ti-ai facut vila la mosnita noua ,cat si belu gheorghe casa la sag ,

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.