Studenții economiști muncesc virtual, de pe băncile școlii

Studenții economiști muncesc virtual, de pe băncile școlii

0
DISTRIBUIȚI

studenti

Studenții de la Economie învață concret cum trebuie să lucreze după absolvire. Ei au la dispoziție un sistem informatic integrat care îi pregătește efectiv pentru munca de după facultate.


Mai exact ei învață încă de pe băncile școlii să lucreze într-un soft care le generează tot felul de situații cu care se vor confrunta în momentul în care vor fi salariați.

Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor din Timișoara (FEAA) și compania de software EBS România au semnat un acord de parteneriat pentru a veni în ajutorul studenților economiști din Timișoara. În cadrul acestui acord, EBS Romania a pus la dispoziția studenților soluția informatică CLARVISION ERP oferind licențe academice, precum și acces la documentația de specialitate. Astfel, studenții lucrează pe o soluție informatică reală, simulând fluxuri de afaceri și procese economice, ceea ce îi ajută să pună în practică cunoștiințele acumulate la cursuri și seminarii.
”Colaborarea cu EBS Romania se înscrie în strategia noastră, specifică unei facultăți antreprenoriale, de a colabora cu mediul de afaceri, pentru a oferi studenților FEAA posibilitatea de a utiliza în procesul educațional soluții informatice performante, cu ajutorul cărora pot fi optimizate procesele de business din cadrul companiilor”, explică Ovidiu Megan, decanul Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.