Drumuri cu avionul, la preț de curse terestre. O nouă companie va...

Drumuri cu avionul, la preț de curse terestre. O nouă companie va opera zboruri de pe Aeroportul Timișoara

5
DISTRIBUIȚI

FLY02_resize

Timișorenii vor putea zbura ieftin spre București și Tulcea, cu începere din 15 mai, odată ce compania Fly Romania va începe să opereze de pe Aeroportul Internațional ”Traian Vuia” Timișoara.

Un drum dus – întors între Timișoara și București va costa 150 de euro ( 74,9 euro / zbor). Potrivit oficialilor companiei care aparține grupului Tender, zborurile spre Tulcea vor fi active pe durata verii, pentru a le asigura timișorenilor posibilitatea de a accesa mai ușor litoralul ca destinație turistică estivală. Singura cursă în afara țării operată momentan de Fly Romania este spre Verona, destinație spre care timișorenii pot cumpăra bilete începând cu prețul de 29,9 euro.

“Pentru început, vom lansa mai multe rute care vor acoperi atât destinaţii clasice cu o cerere bine determinată, cum e Bucureşti – Timişoara, unde propunem un tarif unic, de 69,90 euro, cât şi destinaţii internaţionale, cum va fi cursa Timişoara – Verona.


În viitor, intenţionăm să extindem rutele şi purtăm deja discuţii avansate cu mai multe aeroporturi pentru a putea deservi noi destinaţii, atât interne, cât şi internaţionale cu plecare din Timişoara”, a declarat Cătălin Buţu, director general Ten Airways.

Zborurile pe ruta Timişoara – Bucureşti vor avea o frecvenţă zilnică exceptând ziua de sâmbătă, iar Timişoara – Verona de trei ori pe săptămână. De asemenea, vor fi posibile mai multe legături cu destinaţii internaţionale, compania operând zboruri şi din Bucureşti sau Tulcea, după cum urmează: Bergamo cu două zboruri pe săptămână din Tulcea, Genova cu trei zboruri săptămânale din Bucureşti, Barcelona cu trei curse săptămânale din Bucureşti, Frankfurt, cu trei zboruri săptămânale din Bucureşti şi unul din Tulcea, şi Antalya, cu o cursă săptămânală din Bucureşti.

Zborurile vor fi operate cu aeronave de tip MD-82 şi MD-83 aparţinând companiei aeriene Ten Airways şi, anterior, operatorului Alitalia.

5 COMENTARII

  1. La Tarom un zbor ieftin dus-intors,se invarte pe la 200 euro!!!Bravo Tender!!!Dai si ceva papa in avion?iar la Verona are pret de pret!!!Un sincer BRAVO!!!

  2. ma bucura initiativa dvs.
    foarte buna legatura timisoara – tulcea, si bineinteles, timisoara bucuresti.
    preturile sunt accptabile, dar se pare ca este posibil ca o cursa externa sa fie mult mai ieftina decat cele interne.
    pe cand curse timisoara -iasi? pe ruta aceasta se circula…infernal. sper ca vor fi introduse curse si pe aceasta rura si ca preturile vor fi accesibile.
    succes in toate proiectele

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.