Direct din Singapore, unde îşi sărbătoreşte ziua de naştere, primarul Nicolae Robu...

Direct din Singapore, unde îşi sărbătoreşte ziua de naştere, primarul Nicolae Robu face noi analize ale alegerilor. Ce calcule matematice a făcut pe Facebook

4
DISTRIBUIȚI

conferinta_robu_pnl_0003 seba tataru

Scorul obţinut de PNL la alegerile locale şi europarlamentare continuă să îi dea bătăi de cap şefului PNL Timiş Nicolae Robu. Cu toate că astăzi este ziua lui de naştere şi că este plecat în Singapore, edilul şef a postat pe pagina sa de Facebook un comunicat prin care anunţă că cifrele nu au nicio legătură cu el pentru simplul fapt că el nu a fost candidat.

„1. Nu exista scor al lui Nicolae Robu la aceste alegeri – oricât s-ar strădui unii sa inventeze asa ceva -, pt simplul fapt că Nicolae Robu nu a fost candidat! Scorul lui se va vedea când va fi (vezi PS). 2.


Scorul real al PNL Timișoara este, de fapt, cca 24% = 13.27 % (PNL) + 12.56 % (Mircea Diaconu) – 1 % (eventual 2%, daca vreti), un scor deloc rau (in USL, la alegerile locale din 2012, PNL s-a ales cu 6 consilieri locali, reprezentând 22.22%, iar PSD+PC cu 8 consilieri locali, reprezentând 29.63%; deci: PNL a crescut, iar PSD+PC a scazut!). 3. Raportul stânga-dreapta a fost: DREAPTA: 57.64% = 13.27% (PNL) + 12.57% (Mircea Diaconu) + 10.98% (PMP) + 10.40% (PDL) + 4.28% (UDMR) + 4.23% (FC) + 1.91% (PNTCD); STANGA: 27.82% (PSD+UNPR+PC)”, a scris Robu.

Edilul a conchis că PSD nu a câştigat nici de această dată alegerile, având doar cu puţin în plus faţă de ceea ce el consideră ca fiind scorul real al PNL. „P.S. La alegerile locale din 2012, Nicolae Robu a avut sensibil mai multe voturi decât USL, ceea ce înseamnă că Nicolae Robu a fost locomotiva pt USL, şi nu USL pt Nicolae Robu, cum tot încearcă unii, de 2 ani încoace, din frustrare şi alte sentimente la fel de „nobile” să acrediteze!”, a mai scris Robu.

Foto: Sebastian Tătaru

4 COMENTARII

  1. Lasati omu’ in pace, voi nu vedeti ca nu e cu toate tiglele pe casa. Daca pina acum aveam ceva indoieli, dupa calculele astea m-am convins ca saracu’ trebuie menajat. Probabil i s-a tras vopseaua inauntru si e toxica.

  2. Abia astept sa vad rezultatele fuziunii/aliantei PNL – PDL 🙂
    Oricum, toate adunarile de proente nu pot masca faptul ca PNL nu mai conteaza in Timisoara sau in judetul Timis si ca Nicolae Robu a ajuns primar nu pentru ca lumea ar avea incredere in el (daca avea, ar fi dat ascultare uriaselor postere cu candidatii PNL in care apare chipul zambitor al utilizatorului de estompator !), ci pentru ca lumea voia o schimbare.
    Daca nu poate accepta adevarul, omu’ este putin sarit de pe fix (ca imbecil, har domnului, nu-i), ca doar nu-si inchipuie ca poate prosti adulti care au facut gradinita la zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.