Câți primari din Timiș crede Titu Bojin că-și vor schimba partidul în...

Câți primari din Timiș crede Titu Bojin că-și vor schimba partidul în următoarele 45 de zile

4
DISTRIBUIȚI

 

titu bojin nervos 11

Președintele PSD Timiș, Titu Bojin, consideră că este un lucru normal ca primarii să aibă posibilitatea de a-și schimba partidul în termen de 45 de zile, fără a-și pierde mandatul. Din punctul său de vedere, efectul acestei ordonanțe va fi benefic, în primul rând, pentru fiecare primar care “își va stabiliza poziția și va fi cu inima deschisă. Sunt o serie de primari care au candidat pe anumite alianțe și acum se regăsesc în altele”.

Titu Bojin mai crede că în acest mod se va legaliza și se va clarifica scena politică din județul Timiș și așteaptă cu interes să se încheie cele 45 de zile, mai ales că deja are câțiva primari “pupați”.


“Aștept să vedem ce primari putem spune că au trecut în barca noastră sau în barca domnului Ostaficiuc și a domnului Robu, și în aceste condiții știm cu cine vâslim împreună în continuare. Eu cred că este un lucru normal să se întâmple asta, mai ales că nu este o premieră a PSD, noi doar am copiat o inițiativă a PDL. Eu am câțiva primari care sunt pupați, deci sunt transferați”, explică Titu Bojin.

Președintele PSD Timiș crede că 10, cel mult 15 primari din județul nostru își vor schimba partidul în perioada următoare. “Asta nu înseamnă că cei 15 primari vin la PSD, sunt convins că vor merge și înspre PNL, PDL sau alte partide. Nu facem concurs, doar o să discutăm cu fiecare primar pentru a avea o claritate pentru tot ce se întâmplă în Timiș”, a conchis Titu Bojin.

4 COMENTARII

  1. desi am fost hotarat sa votez V.Ponta, pentru prima oara in viata mea sa votez PSD sau un candidat al acestui partid ,pentru ca PSD-ul a dat o asemenea ordonanta ,voi vota Iohanis .sper ca ce castigati acuma odata cu furtul acestor nemernici ,tradatori ,traseisti care vi se vor alatura ,sa pierdeti voturile romanilor la alegerile prezidentiale .voi influenta o multime de oameni sa nu mai voteze PONTA .VETI VEDEA !

  2. DAR de CETATEAN de ce nu vorbiti ? se pare ca in tara asta doar primarii si consilierii au drepturi .imbecimea ,adica noi care am votat partide in primul rand ,nu avem nimic de spus ? HOTILOR ! consilierii si-au castigat mandatele pe listele partidelor ,adica acele locuri apartin PARTIDELOR ,nu au fost alesi asa zis uninominal .

  3. …oare votul nostru de la alegerile locale chiar nu conteaza?…de ce ne-am mai dus la vot…….asta au facut intodeauna politicienii…..au desconsiderat vointa votantilor….asa ca eu cred ca nepierdem timpul degeaba votand……in ziua votului ar trebui sa-i desconsideram si noi pe ei…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.