Liberalul Cosmin Costa a demisionat de la şefia RAR Timiş. Locul lui...

Liberalul Cosmin Costa a demisionat de la şefia RAR Timiş. Locul lui a fost luat de „infractorul” Dorin Cândea UPDATE Răsturnare incredibilă de situație: Cândea nu mai este șef!

2
DISTRIBUIȚI

dorin candea 3

Liberalul Cosmin Costa a demisionat din funcţia de şef al RAR Timiş. Locul lui a fost luat de nimeni altul decât psedistul Dorin Cândea, descris şeful social-democaraţilor din judeţului Timiş, Titu Bojin, pe timpul guvernării PDL, ca fiind un „infractor de drept comun”. Pesedistul a mai deţinut această funcţie pe vremea guvernării mai sus amintite.

Dorin Cândea are un trecut penal, fiind condamnat la doi ani de închisoare pentru fals material în înscrisuri oficiale şi pentru complicitate la fals material după ce a înmatriculat maşini cu acte false, ulterior fiind reabilitat.


La alegerile locale din 2008, Dorin Cândea s-a remarcat prin urmărirea jurnaliştilor care s-au dus să relateze despre un incident petrecut în localitatea Ciacova. Ulterior, în aprilie 2009, Dorin Cândea a fost numit şeful RAR Timiş. Numele fostului pedelistul Dorin Cândea a apărut și în dosarul DIICOT Slobozia, în care a fost cercetat Sergiu Băhăian, alături de alţi complici, pentru o serie de asasinate, dar şi „ţepe” de 5,4 milioane lei.

„Aşa cum am anunţat anterior şi mi-am manifestat disponibilitatea de a renunţa la funcţia de şef reprezentanţă a Registrului Auto Român Timiş atunci când va veni momentul, doresc să vă anunţ că acel moment a sosit. Reafirm pe această cale că sunt şi voi fi în continuare dedicat valorilor promovate de Partidul Naţional Liberal. Vreau să le mulţumesc tuturor colegilor RAR Timiş pentru colaborarea avută în ultimii 2 ani şi să le urez succes pe mai departe”, a transmis Cosmin Costa.

UPDATE Surse din RAR Timiș ne-au declarat că pe adresa instituției a sosit un fax de la structura centrală a RAR, în care șefii de la București spun că numirea lui Dorin Cândea nu a fost acceptată. Se pare că șefii Registrului Auto Român ar fi dorit evitarea unui scandal de imagine, având în vedere problemele din trecutul lui Dorin Cândea. De asemenea, Cosmin Costa va rămâne interimar la șefia instituției, până la numirea unui nou director.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.